Konu: Chloe Dennis Retarted RP  (Okunma sayısı 111 defa)

#0 - 05.11.2020 18:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chloe Dennis @Levin404

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.11.2020, saat 18.19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Retarted RP,
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi yaşanan araç kazası sonucunda birden aracımın yanına gelerek küfürlet etmeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/773930428679585855/773930705591730246/sa-mp-193.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 05.11.2020 18:29 aKaWarlock »

#1 - 05.11.2020 18:41
Konu ile alakam yok fakat, Chloe Dennis'in bir sürü ihlalini gördüm, pm den Kes sesini seni ilgilendirmez gibi şeyler söylüyordu, şahısa mümkünse bu konuda uyarı verilmeli, tek bu arkadaşın değil hepimizin rol zevkini bozuyor, iyi çalışmarlar :-X

#2 - 05.11.2020 18:44
Retarted RP OOC'ye girer ve benim arabama çarpmanda ki verdiğim tepki son derece geçerliydi çünkü bu rolün öncesinde de birisi bana çarpmıştı Chloe o andan beri sinirliydi. IC'de karakterine hakaret etmiş olabilirim fakat bunu OOC'ye taşıman trajikomik eğer bir suçum varsa şimdiden özür dilerim fakat ben bir hatamın olduğunu düşünmüyorum.

#3 - 05.11.2020 18:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chloe Dennis @Levin404

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.11.2020, saat 18.19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Retarted RP,
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi yaşanan araç kazası sonucunda birden aracımın yanına gelerek küfürlet etmeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/773930428679585855/773930705591730246/sa-mp-193.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

PM den herhangi birisine OOC bir agresiflik yapmadım yapmamda. IC'de tartıştığım birisiyle OOC'de kinlenmem.

#4 - 06.11.2020 10:54
İncelendi.

Küfür edilmiş, IC bir küfür, aşırılık bir durum yok. Yani kişi IC'de küfür ettiği için bu Ortak Nezaket ihlali sayılamaz, K&A.