Konu: [30.10.2020] Tyrone McCaffrey // PG  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.10.2020 17:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrone McCaffrey @newrealsoldier
Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Grape Street Watts üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.10.2020 - 16.39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar DM atmaya geliyor, elinde ağır bir silahla bunny-hopping yapıyor sslerde de belli zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 30.10.2020 17:55
Şahitliğimi onaylıyorum, şahıs ağır bir silahı zıplayarak kullanması saçma. Powergaming'den işlem almasını istiyoruz.

#2 - 30.10.2020 18:11
Zıpladığım için özür dilerim bir kere zıplamışım üstelik, beni vuramadığınızın (1 canla kaçmamın) kini diye düşünüyorum ama yine de şikayet açmak sizin en doğal hakkınız tabi ki. ;)

#3 - 30.10.2020 19:18
beni kışkırtamassın dostum, ayrıca denize nonrp yaparak kaçtıktan sonra düşürmedik mi seni zaten?  ;)

#4 - 30.10.2020 19:46
Zıpladığım için özür dilerim bir kere zıplamışım üstelik, beni vuramadığınızın (1 canla kaçmamın) kini diye düşünüyorum ama yine de şikayet açmak sizin en doğal hakkınız tabi ki. ;)

OOC kin söz konusu değil kardeşim. Böyle bir suçlamayı yapman bile saçma değil mi zaten? Düştün zaten buradan sonra.

#5 - 01.11.2020 20:38
daha fazla alta inmeden admin kararı

#6 - 01.11.2020 23:23
Karakter bir kere yanlışlıkla bunny yapmış olabilir, devamını getirmediyse sorun yok. (2-3+ tekrarladığına dair bir ekran görüntüsü göremedim)

Yine de daha dikkatli olun.