Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alina_Breuer -
@ysia Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.10.2020 - 14:27
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: SÜREKLİ ROLEPLAY
Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.
CEZASI: Hapis.
+ AKTİF ROLDE AFK.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben motorumu dün gece 03:00 gibi saatlerin'de motorumu ilan'a koyarak satışa çıkardım, bu gün bu şahıs beni aradığın'da ilan için aradım dedi ve tabi diyerek konum atar mısınız dedim. Konuma gittiğim'de şahıs AFK'yıdı. Şahıs geldikten sonra motoru inceliyebilir miyim dedi, evet diyeyerek şahıs motoru inceledi, şahıs motordan indikten sonra, 7,200$ olur mu dedi, benimle dalga geçmeyin sizi tanımıyorum bile dediğim'de şahıs oyunu alt tab'a alıp AFK kaldı, başka bir telefon geldi motor için aradılar, motoru satmak üzereyim üzgünüm dedim. Şahıs hala aktiflik halden çıkmadı ve benim rolümü bozdu + olarak zamanı çaldı. Telefon ile arayan şahısı tekrardan aradım ve motoruma binip giderken şahıs hala AFK haldeydi, bu morel bozucu ve insanların zamanı çalmaktır. Gerekli SS'leri aldım ve şikayetimi açıyorum. Şahısın ceza almasını taleb ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ceza almasını taleb ediyorum.