Konu: 31.10.2020 - 14:27 - ŞİKAYET.  (Okunma sayısı 112 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.10.2020 16:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alina_Breuer  - @ysia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  31.10.2020 - 14:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

+ AKTİF ROLDE AFK.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Ben motorumu dün gece 03:00 gibi saatlerin'de motorumu ilan'a koyarak satışa çıkardım, bu gün bu şahıs beni aradığın'da ilan için aradım dedi ve tabi diyerek konum atar mısınız dedim. Konuma gittiğim'de şahıs AFK'yıdı. Şahıs geldikten sonra motoru inceliyebilir miyim dedi, evet diyeyerek şahıs motoru inceledi, şahıs motordan indikten sonra, 7,200$ olur mu dedi, benimle dalga geçmeyin sizi tanımıyorum bile dediğim'de şahıs oyunu alt tab'a alıp AFK kaldı, başka bir telefon geldi motor için aradılar, motoru satmak üzereyim üzgünüm dedim. Şahıs hala aktiflik halden çıkmadı ve benim rolümü bozdu + olarak zamanı çaldı. Telefon ile arayan şahısı tekrardan aradım ve motoruma binip giderken şahıs hala AFK haldeydi, bu morel bozucu ve insanların zamanı çalmaktır. Gerekli SS'leri aldım ve şikayetimi açıyorum. Şahısın ceza almasını taleb ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa):  Şahısın ceza almasını taleb ediyorum.

#1 - 31.10.2020 17:29
Öncelikle olayın gerçekleştiği tarihi şahıs yanlış yazmış, 14:27 değil 14.47 olacak, o an 2 dakika afk kaldım, tuvalete gittim. Sonuçta bende bir insanım değil mi? Tuvalet ihtiyacımı karşıladım, sadece iki dakika afk kaldığım için jail yedim. Şahıs görüldüğü üzere aşırı toxic, milletin bir açığını bekliyor, insafsız. Yani ne diyeceğimi bilemiyorum, tuvaletim geldiği için özür dilerim  :'( 8) . Ayrıca şahıs PM den lafı vuruyor ve savunma/karşılık verme izni vermeden pmini kapatıyor, bu da insanları rahatsız ettiği bir durum. Son cümlemi kanıtlayacak ssler :

Yazık dedirtecek bir şikayet, yazık.

#2 - 31.10.2020 17:53
Tuvalete gitseniz bile AKTİF rolde afk kalamazsınız. Yazık diyorsunuz. OOC üslübünü koru ilk önce sonrasın'da kural ihlali yapma. Şahısın ceza almasını taleb ediyorum.

#3 - 01.11.2020 01:12
Bi cümlende siz diyorsun bir cümlende samimileşiyorsun, saldırıyorsun.Kardeşim tuvaletim geldi 2 dakika afk kaldım anneni babanı mı öldürdüm ne bu kin? Neden bu kadar zorluyorsun ceza almam için? Yazık harbi sana. Tuvaletim gelmişti, ne diyeyim. Özür dilerim tuvaletimin geldiği için, insan olmak da cezaysa atın jaile bekleyelim süremizi  :P

#4 - 02.11.2020 00:51
Özel durumlarınız tabii olabilir, AFK kalabilirsiniz ama bir etken var; karşı kişiyi OOC olarak bilgilendirmek. Aktif roldesiniz, özel mesajı kapalıysa sadece PM açması yönünde /b kanalını kullanabilirdiniz fakat buna dair de bir söyleminizi göremedim. Vakit önemsiz, bildirim sağlayarak AFK durumuna geçiş sağlamanız gerek. Uyarmış olayım, notunu alacağız ve tekrarında ceza alacaksınız.

Siz de özel mesaj gönderdikten sonra direkt PM kapatmayın @Dola. Cevap bekleyin ve ortak nezaket sınırını aşmadan konuşun.