Kısacası şahısın illegal olduğunu bilmiyordum. Kendisi bir dakikalık kriz rolü geçirdikten sonra bir şey olmamış gibi arabasına binip devam etti. Tam o esna da polis geldi. Sanıyordum ki, kendisini hastaneye götürüp tedavi edicekler. Emin olun illegal olduğunu bilseydim böyle bir yola başvurmazdım. Ambulans'ı arasam bile bu adamın durumunu görüp polis birimlerine zaten haber gidecekti. Zaten böyle bir olay bulunduğum birliğin mahallesinde yaşandığı için, memurların da bu kriz geçirme mevzusunu bizden bileceğini düşündüğüm için ihbar verdim. Sonuçta mahalleye baskın olayları oluyordu. Amacım bu rolde dikkatleri üzerimizden çekmekti. Gerçekten, illegal olduğunu bilseydim böyle bir şey emin olun yapmazdım. Sicilim de bunun en büyük kanıtıdır. Aylardır oynamama rağmen hiç ceza kaydım yok. Ben bu sicilin kirlenmesini istemiyorum. Arkadaşın zararını kapatmaya da razıyım. Kendisi illegal ise beni en başından uyarması gerekliydi. Bu tarz olaylardan dolayı rol yapmaya korkar oldum artık. Ben elimden geldiğince gerçekçi davranmaya çalıştım. Kendisinden özür diliyorum. İyi forumlar. Kararı siz, yetkililere bırakıyorum.