Konu: [29 ekim 2020. 19:00] Sean_Glennon - İllegal Polise ihbar vermek.  (Okunma sayısı 201 defa)

#0 - 29.10.2020 22:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sean_Glennon @AlperenSemiz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerek yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:29 ekim 2020. 19:00 - 19:40 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İl legal polise sıgınamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, öncelikle İdlegas market'e tamir kiti almaya gitmiştim, tamir kitini aldım ve mesa aracıma bindim, yola çıkarken benzinliğin içinden biri gelip bana çarptı ve kaza rolü başladı, kaza rolü oldu ve beş saniye sonra karakterim kriz geçirmeye başladı. araçta kafamı geriye yasladım, /do'dan araçta diye belirtim, kişi direkt anlayamazdı krizde olduğumu çünkü o an kaza olmuştu. bundan şikayetçi değilim, sonra direkt ambulansı aradı, ardından beş saniye sonra polisi aradı ve kriz geçiriyor, idlegas diye. Polisi araması baya saçmaydı, ve kendisi bir il legal olmasına rağmen polisi aradı. Ambulans geldi ve bana yanaştı ardından beş saniye sonra polis geldi ve sağa çekmemi söyledi. ben ashg tedavisini red etmiştim ve sağa çektim polis beni araçtan indirip üzerimi arayıp uyuşturucuyu buldu ve hapise attı, polis'e  ooc olarak ashg ihbarına mı geldiniz yoksa vcpd ihbarına mı geldiniz dediğimde ise Vcpd ihbarına geldiğini söyledi. Bunun yüzünden sicilim artı, son sicilimin silinmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/nUJboa
https://hizliresim.com/O2f7ZX

Ek açıklamalar(varsa): Oyuncunun ceza almasını istemiyorum, uyarı alabilir. Son sicilimin silinmesini istiyorum.

#1 - 30.10.2020 14:06
Arkadaşım, mahallenin ortasında kriz rolü geçiriyorsun. Ben ambulansı arayıp dedim ki; "Idlegass'ta bir şahıs kriz geçiriyor." Ambulans gelmeyince polisi aradım. Ben sanıyordum ki, seni hastahaneye götürecekler. Emin ol seni göz altına alacaklarından haberim yoktu. Yani amacım tamamen seni mahalleden uzaklaştırmak. Bulunduğum birlik zaten bu aralar çok dikkat çekiyor. Seni göz altına aldırmak gibi bir amacım yoktu. Ayrıca karakterim 16 yaşında bir çocuk. Amacım tamamen seni mahalleden uzaklaştırmaktı.

#2 - 30.10.2020 14:09
Ayrıca Ambulans zaten senin bu durumunu görseydi otomatikmen polis birimini de çağıracaktı. Kriz geçirme sistemi var. Sen 10-15 saniye yer de rolsel olarak kıvranıp yerde yatıyorsun, sonra da bir şey olmamış gibi gidiyorsun. Rolün en başında, ben polisi aradığım zaman deseydin ki; "Hocam, bu sistemsel bir şey." Ben polisi aramazdım. Ayrıca illegal olduğundan da haberim yoktu.

#3 - 30.10.2020 14:15
Eğer aramasaydım, polis departmanı bunu benden bilecekti. Ki rolsel olarak kriz rolüne devam etseydin belki böyle bir tatsızlık yaşamayacaktık. İyi forumlar.

#4 - 30.10.2020 14:23
Kısacası şahısın illegal olduğunu bilmiyordum. Kendisi bir dakikalık kriz rolü geçirdikten sonra bir şey olmamış gibi arabasına binip devam etti. Tam o esna da polis geldi. Sanıyordum ki, kendisini hastaneye götürüp tedavi edicekler. Emin olun illegal olduğunu bilseydim böyle bir yola başvurmazdım. Ambulans'ı arasam bile bu adamın durumunu görüp polis birimlerine zaten haber gidecekti. Zaten böyle bir olay bulunduğum birliğin mahallesinde yaşandığı için, memurların da bu kriz geçirme mevzusunu bizden bileceğini düşündüğüm için ihbar verdim. Sonuçta mahalleye baskın olayları oluyordu. Amacım bu rolde dikkatleri üzerimizden çekmekti. Gerçekten, illegal olduğunu bilseydim böyle bir şey emin olun yapmazdım. Sicilim de bunun en büyük kanıtıdır. Aylardır oynamama rağmen hiç ceza kaydım yok. Ben bu sicilin kirlenmesini istemiyorum. Arkadaşın zararını kapatmaya da razıyım. Kendisi illegal ise beni en başından uyarması gerekliydi. Bu tarz olaylardan dolayı rol yapmaya korkar oldum artık. Ben elimden geldiğince gerçekçi davranmaya çalıştım. Kendisinden özür diliyorum. İyi forumlar. Kararı siz, yetkililere bırakıyorum.

#5 - 02.11.2020 04:30
Uyuşturucu türünüz neydi ve kaç gram uyuşturucunuza el konuldu @nevzvt? @AlperenSemiz, illegal bir karakter yönetiyorsunuz ve iyi niyetli olsanız da bunları yaparak tabii yanlış anlaşılmalara sebep olabilirsiniz. ASGH üstüne VCPD'ye de ihbar vermişsiniz, aynı kural geçerli olur. Kendisi uyarılmanızdan yana, ben de sizi uyaracağım. Bir ihbarda bulunmadan önce dikkatli olun.
« Son Düzenleme: 02.11.2020 16:28 Heavenly »

#6 - 02.11.2020 04:50
2 Gram maksimum kalite ekstazi'me el konuldu. @Heavenly

#7 - 02.11.2020 04:53
Gün içerisinde iadesini yapıp IC jailinizi sileceğim. Rolün iptalini sağlıyorum.
« Son Düzenleme: 02.11.2020 04:55 Heavenly »