Konu: [30.10.2020] Ludovico Kalashnikov, Alian Parker - Fear RP, /b  (Okunma sayısı 186 defa)

#0 - 30.10.2020 17:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ludovico Kalashnikov @Rick_Balloni - Alian Parker @MARRYLEX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kylan Drake @Jeux

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.10.2020 - 16:00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP - Aktif rolde /b

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla sohbet ederken yolda düz bir şekilde gidiyorduk. Bizim şeridimizin üzerinden bize doğru bir araç geliyordu ve sürtüştük. Hafif duraksama yaşadık, ardından yolumuza devam ettik. Ama karşı taraf peşimize takılmış, ilk başta bunu fark etmedim fakat sonlara doğru garaja gelmeden önce anladım. Garaja girdim, aracıma bakım yaptıracaktım. O sırada karşı taraf garajımıza giriş yaptı ve sürtüşmede haklı olan taraf olmamıza rağmen agresif bir şekilde rol izlediler. Karakterim başta alttan aldı sürekli, yanımıza garajdaki arkadaşlarım toplandı. 8 kişiye karşı üç kişiydiler. Yine kısa bir süre alttan aldım ama karakterimin de bir sınırı var, en sonunda o da agresif konuşmaya başladı ve karşı tarafın söylediği onca söze karşılık söylediği tek sözde karşı taraftan bir kişi kavga başlattı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Fear RP
Spoiler: GösterGizle
]

Burada artık karakterimin sabrı doluyor, aynı zamanda çevresindeki insanlardan doğan güven de mevcut

Kişi çoğunluğu konusunda kanıt:

Aktif rolde B
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Chat SS'ini rolden sonra yani yaralı durumdayken aldım. O yüzden çevreyi kırptım görüntü kirliliği olmaması için. Ama bir yetkili isterse normal hâlini de paylaşabilirim.

#1 - 30.10.2020 17:42
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 30.10.2020 20:02
Kanka farkındaysanız /b olayı yok arkadaşım kural ihlali yapıyor yapmaması için diyorum yapma diye uyarıyorum sadece bu kadar.

#3 - 30.10.2020 21:11
Olayda -b bile yok bu bir siz kaza rolüne uymuyorsunuz brnim şeridime geçiyorsunuz sonrada hafif sıyırdık yazmışsın ama arabada duman çıkana kadar takla attı role uyabilirdiniz fakat küfür edip agresif rol yaparsan agresif rol karşılığı alırsın bu arada 8 bile değil 6 kişiydiniz araçta 3 kişi 2 kişi dışarıda bizde 5 kişiydik.

#4 - 31.10.2020 11:51
Selamlar. Ss'te gördüğünüz gibi 8 kişiydik, aklımda 3 kişi diye kalmış ama olabilir; belki de 5 kişiydiniz. Ki her ne kadar 5 kişi de olsanız 8 kişi sen ve bir arkadaşının çevresini sarmış, korku rolüne girmek zorundasınız. Olayın en başından beri saygıyla yaklaşıp herhangi bir inatçı tutum izlemememe rağmen söylediğim ilk sözde direkt kavga başlatıyorsunuz. Kavga etmek için oynuyorsanız buna özel sunucular mevcut diye biliyorum.

#5 - 31.10.2020 21:09
Seni şöyle anladım Seninle Kavga ederken atrafdakiler ne oluyo diye bakınıyor herkez ayrı ayrı sen bana fearp rp yap diyosun ha hadi fear rp yapmadım hata yaptım diyelim. Sen diyosunki benim şeridimdeydiniz herne olursa olsun orayı 2 mizde kanıtlayamayız ama kaza oldu aracım takla attı sen diyorsunki hafif sıyırdık kaza rölü yapmıcaksan ne anladım ben bu işten bu arada hangi serverda oynıyacağıma sen karar veremezsin.

#6 - 31.10.2020 21:43
Bende sadece sürtüştüğümüz görüldü, büyük bir çarpışma yaşanmadı ama sunucunun/oyunun hatasından dolayı farklı görülmüş olabilir ikimizde de. Neyse, bir şey eklemeyeceğim. Yetkililer geldiğince incelerler.

#7 - 02.11.2020 18:24
Ludovico karakteri kendi arkadaşını yapmaması gerektiği konusunda /b'den uyarmış. Kendi arkadaşının kural ihlali yaptığının farkında, burada gereğinden fazla bir agresif rol mevcut. "Para ver" "Para vermicen mi" "Paramı ver" hiç yapıcı bir yaklaşım şekli değil zaten rolün en başında işleri alevleyen de bu.

Alian Parker karakteri için gerçekten bir problem mevcut, diğer şikayet konusunda sonuçlandırılacak;

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=92186.0