Konu: Sürekli RP - IC OCC KARIŞTIRMA - OOC HAKARET / Lisa_Mikaelson  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.10.2020 20:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lisa_Mikaelson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ronald_Wilson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28/10/2020 , 19:28

İhlal Edilen Kural: Sürekli Roleplay - IC OCC Karıştırma - OOC HAKARET

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz roldeyken tam Ronald Wilson ile gişelerden geçerken Lisa Mikaelsonun trucker aracıyla giselerde sıkıştığını gördük sonra arkasında bekledik ve arkadan başka bir arkadaş bizi sıkıştırınca roldeyken küfür ettim. Bir dakika geçtikten sonra Lisa Mikaelson , bize pm den küfür edemeyeceğinden bahsetti biz rolde değildik falan dedi sürekli roleplay ihlali var burada. Daha sonra ben de dedim işte roldeyken hakaret edebilmede bir sakınca yok dedim. O da dediki o zaman siz bana orospu çocuğu diyebiliyosunuz yani falan gibi birşey dedi ssde de bulunuyo zaten ardından da aynı şekilde size ithaf ediyorum gibi birşey dedi burdada OOC Hakaret bulunuyor ve fark ettiyseniz rolde yaşanan olayı OOC ye getirdi burada da IC OOC karıştırıyor. Size bırakıyorum Teşekkürler.

Son fotoğrafta fark ettiyseniz hakaret ediyor ondan öncede videodayım falan dedi onları alamamışım.Vice'ın daha kaliteli bir yer haline gelmesi için uğraşıyorum yoksa tabi ki değmez oyun der geçerim.

#1 - 28.10.2020 20:20
Öncelikle selam, Biz Cedric Wood ile araçla bir yere gidiyorduk ve gişede bir tırın olduğunu fark ettik daha sonra arkamızdan bit tır daha gelip bize vurdu. Rolsel olarak arkadaşım arkadan vuran şahsa küfür etti.Sonrasında ise pm'den bu yazışmlara gerçekleşmiş.İyi roller.

#2 - 29.10.2020 18:48
Gerekli herşey sslerde var meslek aracındayken rol çevirecek değilim durduk yere gelip küfür etmesi sonrada size etmedim diyip arkadakine ettim demesi mantıklı gelmiyor şahsen, ayrıca diyorki ıc ooc karıştırmayın aktif rol diye benimle role girmedi direk küfür edip gitti durmadığı için bir an sinirlendim ve pmden yazdım arkadaşta devam ettirip adminlerle güleriz vs konuşunca sinirlerim iyice gerildi bende insan değilsin dedim olay bundan ibaret. savunmam budur

#3 - 29.10.2020 21:35
Ne olursa olsun karşınızdaki oyuncuyla düzgün bir üslup ile konuşmalısınız. İki taraf da ortak nezaketten cezalandırılacak.