Konu: [26-28 ekim 2020] Timmy Layton - Hatalı do, Fear rp, Rol bölmek, Rolde Afk  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.10.2020 06:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timmy Layton - @Dola

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Stance @Vonagall

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Geniş zaman

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
37'nci madde, rol bölme.
Alıntı
Fear rp.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Herkese merhabalar, uzun bir yazı olacak ama açıklayıcı olacak. Kişinin kas seviyesi 15, dayanıklılığı 6. Kişi dövüşçü ama hep bir neden yaratıp dövüş stili ile birilerine saldırıyor. Zaten bir kaç şikayette bakıcak olan yetkili hatırlar. Silahı olmadığı için yumrukları ile DM atmaya çalışıyor. Bu yüzden insanlar soğumuş durumda. Kişi ile aramdaki sorun ocean bar da beni dövmeye çalışırlarken başlıyor. Casper karakterini "Bugün yaptığını beğenmedim" tarzında emote vererek saldırıyor, ertesi gün Casper karakteri ile tekrar karşılaşıp tekrar brawl rolüne giriyor ve sistemsel düşüyor. FearRP yapmak yerine yerde tehditler etmeye devam ediyor daha sonra bu gece motorundan indiği gibi emote verip Casper karakterine saldırıyor. Casper karakterini korumak için silahımı çekip ateş ediyorum. Kişi Casper karakterini bırakıp bana geliyor ve bana vuracakken kendisine bir el sıkıyorum başkasının motoruna F atıp binip giderken vurup düşürüyorum ve /do kanalını b kanalı gibi kullanıyor. Kişi her yerde olay çıkartıyor ve biz bu durumdan sıkıldık. Ağır bir ceza verilmesini istiyoruz.
Ve artı olarak do'dan şikayet açılıyor diyip rolde afk kalıp şikayet açtı.
3'ncü ss'te yüzüne tekme atılmasına ragmen yaralı haldeyken fear rp yapmaması.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Olayların başlangıç ss'i, sadece kavga sonu kısmını aldım.

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 28.10.2020 07:18
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.10.2020 12:30
« Son Düzenleme: 29.10.2020 00:13 nevzvt »

#3 - 29.10.2020 21:24
Kişi cezalandırılacak.