Konu: [25.07.2020 - Hector_Arias] Hile Kullanımı / Godmode  (Okunma sayısı 739 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2020 02:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hector Arias @taylan1111

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Petrucci ve Kingpin oluşumu

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.07.2020, 01:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Godmode

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü üzere çatışma sırasında Hector Arias'a 7 kişi ateş etmesine rağmen 1 canı bile gitmiyor, lag olsa dahi orada ki mermi karmaşasından en az 1 tanesi isabet eder ve canı giderdi.

KANITLAR:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 25.07.2020 02:42
Ek olarak Hector_Arias karakterinin Godmode dışında bu rolün devamında /q atıyor. Altta bulunan linkten yetkililer ulaşabilir.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=85710.0

#2 - 25.07.2020 02:47
Görüntüyü gördüm şimdi ama o esnada anlamadğım bir şekilde inanılmaz bir lagım vardı etrafımdaki herkes takıla takıla yanıma geliyordu ve kimse bana ateş bile etmiyordu ne chatlogdan gelen mesajlar geldi benim chatloguma nede ateş ettiğiniz hal ve hareketlerimde laglı olduğum belli etrafımda o kadar kişi varken eğilip etrafa ateş ediyorum. God kullansam bile(ki kullanmıyorum etrafımda o kadar insan varken kapatmaz mıydım sizce?Dediğim gibi benim ekranımda kimse bana ateş bile etmiyordu herkes 3-4 saniyede bir yer değiştirip random yerlere gidiyordu.Görüntüleri izlediğim zaman çok şaşırdım çünkü böyle bir olayla ilk defa karşılaşıyorum ne yazacağımı bilemiyorum.Lagdan ötürü oyundan atıldığımı düşünürüyordum.Ama öyle olmamış ne diyeceğimi bilmiyorum.Takdir yönetimin.

#3 - 25.07.2020 18:45
6 yıldır samp oynuyorum, hiç bir zaman lagdan dolayı hit yememe gibi bir şey görmedim. Lag olsa dahi kişinin lagina bağlı olarak bir kaç saniye içerisinde zaten o hiti alırsın. Tamamen lag ile alakası yok. Eğer lagin olsa dahi zaten ışınlanarak/kayarak giderdin. Video da ne ışınlanma ne de kayma var.

#4 - 25.07.2020 19:36

jorge neal bu videonun 4:09 anında 6 7 mermi yiyor.Ve kendisi hasar almıyor.Olay sizin başınıza gelince bug benim başıma gelince  god oluyor.Çifte standartın bu kadarı.Tekrardan dediğim gibi olay esnasında bazı karakterler takıla takıla ilerliyordu bazıları ise olduğu yerde duruyordu.Olduğu yerde duranları vurmaya çalıştım.Gerçekten dediğim gibi olmasa siz yanıma gelince eğilip alakasız yerlere ateş mi ederdim?Bu konu hakkında jorgeyle de konuşun ve onun başına neler gelmiş birde ondan dinleyin.Dediğim gibi hayatımda ilk defa o şekilde bir lagla karşılaştım.

#5 - 25.07.2020 21:02
Soyledigim ile çok alakalı bir şey alamadım, neden o kadar çok lagın var ise adamları vuramıyor, herkes kaya kaya gidiyor ise bu video yu çeken kişi de sen nasıl düzgün ve ışıklanmadan yürüyorsun?

#6 - 25.07.2020 21:26
Söylediğin ile alakalı bir şey alamamanın nedeni sorduğun sorularda veyahut söylediğin şeylerde bir şeyleri açıklığa kavuşturma çabası yok.Daha çok gözlerini ve kulaklarını kapayıp karşındaki kişiye nasıl zarar verebilirimi düşünüyorsun.Madem bu kadar SA-MP profesörüsün kendi ekibindeki arkadaşının durumunu nasıl açıklayacaksın çok merak ediyorum.Diyorum ki insanlar bende takılarak hareket ediyordu.Benim hareketlerime gayet düzgün diyorsun ama düzgün hareket eden hangi insan ona ateş açılırken eğilir?Sence ben o anda normal lagsız bir oyuncu olsam ve god kullanıyor olsam siz üstüme gelince kapatmazmıydım ban yiyeceğimi bile bile.Lütfen benimle daha fazla ikili konuşmalara girme.Savunmam bu kadar.

#7 - 25.07.2020 22:37
Peki madem istemiyorsun, yönetici kararını bekleyelim.

#8 - 25.10.2020 17:22
Şikayet zaman aşımına uğramış. Şikayetin açıldığı tarihlerde sunucunun durumuna bakarsak sunucudaki lag probleminin oyuncudaki lag problemiyle birleşmesi nedeniyle böyle bir şey ortaya çıkmış olma ihtimali çok yüksek, net emin olamayız. İşlem yapılmayacak.