Konu: [18.10.2020 - Carmine Allegretti] Non-RP, Sürekli Roleplay  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.10.2020 14:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Sakulta

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.10.2020 - 13:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP, Sürekli Roleplay

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Carmine karakterini kendi bölgelerinde vuruyoruz. Diğer arkadaşları ile beraber kendisini de kaçırıyoruz. Arkadaşları role uyum sağlarken kendisi hiçbir şekilde uyum sağlamıyor. Araçta olduğuna rağmen araca binmedi. Rolün ortasında sürekli olarak ALT+TAB attı. Role girmemek için elinden gelen her şeyi yaptı sanırım. Ekran görüntülerinde her şey gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 18.10.2020 22:09
Sunucuya 10-15 dakikalığına çiftliğimi biçmek için girdim, pm üzerinden belirttim ancak ss lerinde söylediklerimi atmayıp sadece yazdıklarını atman amacını belli ediyor. Martelli ile ıc hiçbir bağlantım yok yaşanan çatışmalarda hiçbir zaman bulunmadım, Martelli ekibi ile yan yana gelmedim buna rağmen arkadaşlar hiç tereddüt etmeden sıkıyor. Oyuna girdiğim anda sıkmanızda ayrı bir olay.

#2 - 19.10.2020 10:22
Martelli ile hiçbir bağının olmadığını söylüyorsun. Öncelikle arkadaşım burada gördüğün gibi hood baskını yapılıyor. Diğer arkadaşların ile beraber rol neyi gerektiriyorsa o an seni de kaçırıyoruz.  Oyuna girdiğin anı bilmiyorum ama biz geldiğimizde hepiniz oradaydınız. Rol gerçekleşiyor ve dört dakika sonra oyuna çiftliğimi biçmek için girdim diyorsun. Bir nevi rolden kaçıyorsun. Her şey zaten ortada. Ortada bir ihlal mevcut. 

#3 - 22.10.2020 04:10
Savunma yapmışsınız ama ihlale değinmemişsiniz. Ne olursa olsun rolü devam ettirmeniz gerekirdi. Bir ihlal varsa rol bitişinde şikayet açabilirdiniz. Karakter Refuse RP üzerinden işlem görecek.