Konu: Jeff Colins, Lamarcus Watkins Non-RP, Gasp rolü.  (Okunma sayısı 312 defa)

#0 - 04.10.2020 01:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeff Colins, Lamarcus Watkins

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Kira Hiroshi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.10.2020 21:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-RP, Gasp rolü.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İdlewood coplex'deki evimize girerken kişiler arkamızdan geldi ve "Hey!" deyip bizi durdurdu ve silahı çıkartıp bana gasp işlemi uygulamak istediler, gasp rolünün pasif olduğunu biliyordum fakat rolü devam ettirmeyi tercih ettim, fakat diğer kişinin dikkati dağıldığında silahsız adımı cebimden çıkardığım neşter ile rehin aldım, ve kişiler non-rp yapma başladı Jeff isimli karakter önce boynuna neşter dayanmışken ve kas seviyem 12 onunki 0'ken kurtulmaya çalıştı sonrasında eski pozisyonunu aldı, akabinde diğer kişi bana silah doğrulttu ve emote ile kişinin vuracak pozisyonu yoktur dedim yani Jeff ile aynı izasındayım ve arkasına geçip kendimi koruyorum demek bu, sonrasında kişiler beni vurdular ve kş pm kanalında 10k istedi, ben role uymayı red ettim ve o'da 10k ver role uy sonra şikayet açarsın dediler, bu ben şikayetten korkmuyorum 700 dakika yatarım 10k beleşe gelir demek, söyleyeceklerim bunlardı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): kişilerin cezalandırılmasını talep ediyorum, başvurularda gasp rolü soruluor ve kişiler kopyala yapıştır yaptığı içink uralları bilmiyorlar büyük ihtimal, bu ve gasp rolünde  maksimum 3000$ çalına bilmesi nedeniyle ceza artışı talep ediyorum. Bu arada karakterim doktor ve bu cebimde neden neşter taşıdığımın cevabı.

« Son Düzenleme: 04.10.2020 01:45 fireman0141 »

#1 - 04.10.2020 21:28
Öncelikle selamlar, daha önce bende şikayet açtım bu konuya dair. Şöyle açıklayayım "non-rp yapma başladı Jeff isimli karakter önce boynuna neşter dayanmışken ve kas seviyem 12 onunki 0'ken kurtulmaya çalıştı sonrasında eski pozisyonunu aldı" özellikle "sonrasında eski pozisyonunu aldı" demişsin zaten sen belirttikten sonra bende role devam ettim öncelikle bu hususta bir yanlışım olduğunu sanmıyorum. Zaten /zar tek komutunu da kullandım baştan savma bir emote ile yapmadım bu hareketi, yaklaşımın cidden yanlış.

"kş pm kanalında 10k istedi, ben role uymayı red ettim ve o'da 10k ver role uy sonra şikayet açarsın dediler" bu kısımda role uymayı red ettim derken kendi sürekli RP ihlalini onaylamışsın sana orda 10k ver şikayetini sonra açarsın derken, role uy eğer bir sorun olduğunu düşünüyorsan şikayet aç anlamında söyledim ki forum başvurusunda da sorular arasında olan bir konu keşke biraz daha özenli olsaydın. PM üzerinden uyarma sebebim şikayete gerek kalmayacağını düşünmekti lütfen yanlış yerlere çekme.

"kişilerin cezalandırılmasını talep ediyorum, başvurularda gasp rolü soruluor ve kişiler kopyala yapıştır yaptığı içink uralları bilmiyorlar büyük ihtimal, bu ve gasp rolünde  maksimum 3000$ çalına bilmesi nedeniyle ceza artışı talep ediyorum. Bu arada karakterim doktor ve bu cebimde neden neşter taşıdığımın cevabı."
Bu konuya da şöyle bir cevap vereyim: maksimum 3k değil, onaylı hood bölgesinde maksimum 10k lütfen kural bilgimizi sorgulamak yerine biraz daha ılımlı yaklaş. Kopyala-yapıştır yapmışlar, kuralları bilmiyorlar gibi sözler kışkırtıcı ve inan kalp kırmaya hiç gerek yok.

Ayrıca "vuracak pozisyon yok" emotesi PG'e bir örnek, sadece beni önden tutuyordun ve karakterim kilolu birisi değil hacimce senden küçük ve hiç yoksa yan taraflara nişan alınarak vurulabilirdin. PG yaptığını burada kabul etmişsin.

Haklı veya haksız rol zevkine zarar geldiyse kendi adıma özür dilerim. Bende yaptığın ihlaller üzerine şikayet açtım yetkili kişiler uygun kararı verecektir. İyi roller dilerim, serin kal!
« Son Düzenleme: 04.10.2020 21:31 rospeckle »

#2 - 05.10.2020 20:17
Kişinin bahsettiği rol esnasında yayındaydım, 26.00'dan itibaren yapılan rolü alakalı yöneticiler inceleyebilir, iyi günler.

https://www.twitch.tv/videos/758548632

#3 - 21.10.2020 14:36
İncelendi,

Rol biraz agresif fakat o sıra öyle gerekmiş ve spontane gelişmiş. Herhangi bir ihlal yok, K&A.