Konu: [18.10.2020] Arthur Ballarini wall hack.  (Okunma sayısı 325 defa)

#0 - 18.10.2020 00:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur_Ballarini @gayrımeşhur

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: WallHack. 3. parti yazılımı kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle şunu belirteyim. Buradaki rolle Arthur karakterinin hiç bir bağlantısı yoktur. Videodaki kişiler benim aracıma carjack atmaya çalıştıkları için rolsel onları takip ettim ve onları yakaladım. Ve şunuda belirteyim ki videodaki Sabre kiralık, Glendale ise daha önce hiç bir rolde binmediğim, daha ilk defa direksiyonuna oturduğum, tanımadığım bir adamın arabası. Arthur Ballarini karakteriyle orada hiç bir bağlantım yokken ve onun beni gördüğü hiç bir araç yokken kişi ansızın çıkıverip bana orada çarpıyor. Wall Hack olduğu çok belli. Daha isim görme mesafesine bile gelmeden adam direk bana çarpmaya sürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hile kullandığı çok belli. Uzaktan ismimi görmüş ki aracını direk benim üzerime sürüyor.

Raw

*
v2 Oyuncusu
#1 - 18.10.2020 00:44
Videoyu HZ. Adem'in doğuşundan başlatsaymışsın, rolüm bitince yazıcam

#2 - 18.10.2020 01:03
Videoyu hz ademin doğuşundan başlattım ki wall hack kullandığın tamamen belli olsun. Konuyu ben tartışmaya çevirmeyeceğim. Savunmanı gerekli kanıtların varsa yaparsın ve yönetim kararını bekleriz.

Raw

*
v2 Oyuncusu
#3 - 18.10.2020 03:31
Bulunduğunuz konum şehirin en aktif bölgelerinden birisi, o araçta sizin olduğunuzu bilmiyordum, yerde yaralı bir kişi ve kaskla koşan birisi var. Araca yapışmamın sebebi sunucuda isim görme mesafesi gereğinden fazla düşük olduğu için dibinize kadar girdim. Yerde yatan birisi (vurulmuş veya düşürülmüş) vuran kişinin kim olduğunu görmek için senin dibine girdim. Çünkü orada senden başka birisi yok. Savunmam bu kadar, uzatmak istemiyorum.

#4 - 18.10.2020 11:10
Konuyu tartışmaya çevirmeye gerek yok. Savunma yapıldığına göre yönetici kararını bekleyebiliriz.

#5 - 02.11.2020 19:14
İddiaların ucu çok açık. Savunmalar geçerli gibi gözüküyor, ceza uygulanacak kadar net bir kanıt yok.