Konu: [19.10.2020] VCPD'ye karşı kural ihlali  (Okunma sayısı 194 defa)

#0 - 20.10.2020 14:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Stephan Petrosian   @Senseii 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Samuel Padilla

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.10.2020  14:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
36-) VCPD'YE KARŞI KURALLAR

Spoiler: GösterGizle

VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Agresif takipteki PD aracına pit deneyip yoldan çıkartmaya çalıştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): go cw?

#1 - 20.10.2020 14:42
Merhaba! Savunmama şöyle başlamak istiyorum. Sadler'de kovaladığınız kişiler birlik üyelerimizden. Beni arayıp yardım istediler, hattaydık o sıra. Bende onların peşinden gidiyordum. Sizi saptırdığım yola girecektim, oradan onların yanına gidecektim. Fakat bilmiyorum lag mı başka bir şey mi olduğunu pit atmışım gibi bir şey olmuş. Bu benim hatam biliyorum, ama dediğim gibi yalan söylemeyeceğim. O yoldan onların yanına gidecektim arkanızdan geçiyordum normalde. Tekrar özür diliyorum. İstemeyerek olan bir şeydi. Onları kurtarmayacaktım yanlarına gidip üstleri dolu ise onları kaçıracaktım. Onlara zaten telefonda durmalarını teslim olmalarını söyledim.
« Son Düzenleme: 20.10.2020 14:44 Senseii »

#2 - 20.10.2020 14:45
@Reich forum iletilerini kontrol eder misin?

#3 - 20.10.2020 14:59
 Lag olsa anlık olarak çarpar ve tekrar geriye giderdiniz veya biz geriye giderdik, fakat siz aracı uzunca bir süre sağa doğru kaydırıyorsunuz. İlk başta fark ediyorsanız sizin aracınızdan kaçmaya çalışıyorum yani sizin aracınızın üstüne manevra yapmaktan kaçınıyorum. Alttaki yoldan önlerine çıkacaktım dediniz fakat orasına anlam veremedim.

#4 - 20.10.2020 15:46
Üstleri dolu ise, onları alacaktım. Öyle uzaklaşacaktım oradan. Forum iletilerini kontrol eder misin? Yazdım.

#5 - 20.10.2020 16:22
 Attığım kuralı tam anlamadığınızı düşünüyorum. PIT olayını geçtim. Sizin takibe katılmanız bile hata, kuralda da gayet açık bir şekilde yazıyor.
VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
 Arkamızdaki ekip kim hatırlamıyorum fakat onlar da şahit, siz uzun süre boyunca agresif takipteki ekiplerin peşinden gelmeye devam ettiniz. Sadece bu videodaki olayla bitmiyor yani. Video kaydı bulursam tekrar aynı şekilde yükler ve buraya atarım.
« Son Düzenleme: 20.10.2020 16:24 Reich »

#6 - 20.10.2020 17:26
Hatamın farkındayım dediğim gibi, kendimi savunmuyorum. Özür diliyorum iyi forumlar.

#7 - 21.10.2020 11:36
 Arkadaş çokça kez farklı yollardan bana ulaştı ve hatasını anladığını söyledi, özrünü de diledi. Aramızda hallettik.

#8 - 21.10.2020 13:08
K&A