Konu: [18.10.2020] John_Guaracci - Nathan Landolfi - Ryan Rezartaj ve Arthur Ballarini  (Okunma sayısı 257 defa)

#10 - 23.10.2020 00:41

AFK iken vurma durumu yok, siz oyuna döndüğünüzde vuruyoruz. @PorsukBey doğrular, dostumuza bir emanet vermiştik, onu geri almak için dağdaki kulübeye çıkmıştık. Ordan inerken de sizi gördük.

12-) YASAKLANMIŞ ROLLER
Sunucu içerisinde yönetim tarafından, düzeni korumak amacıyla bazı roller kısıtlanmış veya yasaklanmış durumdadır. Bu rolleri gerçekleştirmeden önce gerekli yetkiliden onay alınmalıdır.  Bu roller aşağıda sıralanmıştır:
Müslüman rolleri
Türk rolleri
Tetikçi rolleri
Mental retardasyon, ruh hastalığı rolleri
Yüksek seviyeli hacker rolleri
Bir oyuncuyu dört saatten daha fazla bir mülke kapatmak/kaçırmak ya da hapsetmek.
AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)
Sistemsel üstünde olan bir şeyi yokmuş gibi göstermek ve tam tersi. (Çok ufak istisnalar olabilir.)
Acıya, hasara duyarsız robot karakter rolleri
Terörist grubu bağlantıları veya terörist grup rolleri

Ayrıca ek olarak bir şey eklemek istiyorum, arkadaşların yüklediği videoda da bu şikayeti inceleyen yetkili fark edicektir ki arkadaşlar benim oyuna girmemi beklerken karavanların üstünden üstüne atlıyor, bu da trolling e ve rol esnasında sacma hareketler sergiliyorlar, maksadın DM olduğu gayet açık görünüyor.

Raw

*
v2 Oyuncusu
#11 - 23.10.2020 00:45

#12 - 23.10.2020 01:50
*ok*
anlıyorum dostum

Burası bir tartışma alanı veya laf sokuşturma yeri değil. Şikayet açılır, savunmanı yaparsın ve sonucu beklersin. Bundan ibaret. Yetkili kararı bekliyoruz. @Heavenly

#13 - 06.11.2020 09:23
Kural açık ve net, yapılan ihlal videoda da açık paylaşılmış, her şey görünür, itirazlık ya da yanlış anlaşılma durumu söz konusu değil. Karakterler çatışma kural ihlali konusunda uyarıcı bir ceza alacak, tekrarının olmaması dileğimiz, iyi roller.