Konu: [18.10.2020] Nicholas - Naethan Quesada  (Okunma sayısı 120 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.10.2020 00:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Nicholas - Naethan Quesada @KereStone @CornettoRX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Yusarov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Surfing, Car Jack.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler ilk sslerde görüldüğü gibi Car Surfing yapıyor. Ardından Carjack atıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
CarSurfing ssleri.

CarJack kanıtı.

Oyun için helpera bunun yasak olduğuyla ilgili soru sorduğumda helperda bunu onayladı.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almaları talebimdir.

#1 - 18.10.2020 12:03
Öncelikle selam, Car Surfing diye gösterilen SS'te Naethan_Quesada isimli şahıs bagaja binmişti, sistemsel binemese bile bagaja rolsel binmişti. Car Jack'de ben uzaktan izledim o da SS'te mevcut, savunmam bitmiştir iyi forumlar.

#2 - 18.10.2020 12:06
Bir de şu var, zaten dün gece olay olduktan bir kaç saat sonra Naethan_Quesada isimli şahıs Non-RP'den cezalandırıldı. Zaten Admin Bey'in de olayı gördüğünü ve o yüzden Naethan_Quesada'yı cezalandırdığını düşünüyorum. Yani Naethan_Quesada yaptığı ihlalin sonucunda cezalandırıldı diye düşünüyorum.

#3 - 18.10.2020 13:13
Öncelikle selamlar. Car Surfing yaptığım iddia edilmiş kanıtla birlikte. Ama gördüğünüz gibi rolsel olarak bagajın içindeydim. Car surfing yapılmadı. Sadece rol yapıyorduk. Savunmam bitti iyi günler.

#4 - 18.10.2020 13:17
Bir de Car Jack yaptığım iddia edilmiş, doğrudur. Bir hata yaptım. Manifesto isimli yetkili olay olduktan bir kaç saat sonra Non-RP'den cezalandırdı, beni Car Jack'den cezalandırdığını düşünüyorum. Nicholas_Quesada isimli şahısın dediği gibi.

#5 - 21.10.2020 15:16
Cezalandırıldı K&A.