Konu: Alejandro_Montero (20.10.2020)  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.10.2020 18:00
Gördüğünüz üzere konuşmaların büyük bir bölümü silinmiş atılan delilde delil karartma mevcut bunun da göz önünde bulundurulmasını istiyorum.Şahıs beni DC adresine çağırıyor ve benim girdiğimi öne sürüyor aksine de bu kara lekeyi üzerime atıyorlar, kişi kendi DC sayfasını  blurlamış ben konuşmaları  blurlama ihtiyacı duymuyorum gördüğünüz gibi her şey şeffaf ve ortada.Burada da nizami bir tutum sağlıyorum gördüğünüz gibi kişinin davranışına karşı ben mesafeli davranıyorum,14:55 ile 16:26 kısmındaki yer allah tarafından bir anda buhar olmuş.Yetkililerin ön görüsü ve bu konuda olan tutumları da belli tekrarlıyorum gereğinin yapılmasını rica ediyorum üzerime büyük bir suçlama atılarak oyun oynanıyor ve 16.27'de arkadaş bana gir odaya diyor girdikten sonra fotoğrafta gözüken 3 kişi aynı anda gelip -Z3RO adlı kişi yayın açıp Screenshot alıyorlar ve benim anlık ak, gözüm yaş.

Gerektiği takdirde de DC adresinin incelemeye alınmasını talep ediyorum tekrarlıyorum konuşmalar silinerek delil karartma uyguluyorlar.

« Son Düzenleme: 21.10.2020 15:05 h4rley »

#11 - 20.10.2020 18:05
Dostum kafayı yiyeceğim güldürüyorsun :D Sadece yetkililerin gereğinin yapmasını bekliyorum dostum.

#12 - 20.10.2020 18:09
Dostum biz Rp halindeyken sen gelip sesli sohbete geldin o anda Jose_Calavera yani discord adı -Z3RO Yayında idi yayınına girdin ve bizim olaylarımızı görünce olay yerine geldin ve bize düşman kesildin mixing yaptığın apaçık ortada eğer sana o an vahiy inmediyse. Yetkililer adına çok özür dilerim sizi meşgul ettiğim için ve sizi uğraştırdığım için eğer istediğiniz farklı bir kanıt var ise her türlü ss lerimizi aldık. Teşekkürler iyi günler.

İsterseniz bu screenshotlarda bulunan BLURLARI kaldırın bilgisayardan değiştirdiğiniz Tarih ve Saat'e de yetkilier nezdinde birlikte göz gezdirelim benim anlım ak,daha fazla şeyi ortaya çıkartmak istemiyorum lütfen yetkili kararı bekleyin...

#13 - 20.10.2020 18:17
Öncelikle fotoğraf gözükmüyor bir şey anlayamadım. DC konuşmalarını blurlamış diyor arkadaş ancak benim de özelim var benim discordum dan  olan şeyler ne sizi ne de yetkilileri ilgilendirir konuyla alakası yoktur. ,14:55 ile 16:26 14:55 te biz başka konu hakkında konustuk reel'de arkadaşız . Zaten Mark isimli forum hesabının attıgı ss de zaman farklı neden bugün yazdıgım mesajla çarptırılıyorum?  Ben bu suçlamayı kabul etmiyorum lütfen bir yetkili konuya baksın artık ben neden suçlanıyorum? Konu emote yazılmadan silah cekiliyor amacıyla acılmıstı bana neden burda laf ediliyor?

Orada önemli olan senin özelinden bahsetmiyorum sadece [SAĞ ALT TARAFTAKİ TARİH VE SAAT] kısmından bahsediyorum TARİH-SAAT orada *BLURLANMIŞ* ve  tekrardan söylüyorum yetkililer ile herşeyin incelenmesini isterim ben savunmamın arkasındayım TARİH-SAAT değiştirildiği katiyen belli oluyor.
« Son Düzenleme: 21.10.2020 12:52 h4rley »

#14 - 02.11.2020 20:10
İki topluluk arasında geçmişten bir çekince olmuş "adamınız devam ettirirse bizde ettiririz." vb gibisinden, diğer taraf da "ne ateşkesi" falan diye sormuş. Yani halihazırda karakterlerin araları gergin ve olay patlak vermiş bir çatışma olmuş, problem görünmüyor. Discord konuşmaları büyük bir istisna olmadığı ya da yüzde yüz netlik olmadığı sürece Vice Roleplay yönetimi tarafından dikkate alınmaz kurallarımızda yazıyor. K&A.