Konu: [17.10.2020] Zaki Badvagan ve Zohrab Seferian  (Okunma sayısı 282 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.10.2020 03:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zaki Badvagan Zohrab Seferian  @Creonyaveri  @BatuhanC

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/10/2020 23:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1. Zaki Badvagan Refuse Rp      Zohrab Seferian NC değişikliği 24 saat içinde çatışma rolleri

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Zaki Badvagan adlı karakter üst ara rolunu reddeti ve telefonunu vermedi. Zohrab Seferian: Önceki karakteri Haik Kalashnikov'a NC attı ve 24 saat geçmeden çatışma rollerine girdi

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 18.10.2020 04:17
Merhabalar, pek açıklık getirilebilecek bir vaziyet yok aslında ama içini aydın tutman için açıklamamı yapayım. Beklemek istersen yönetici incelemesi bekleriz, gerekli sonuçlandırma yapılır.
-Yaklaşık bir saattir beraber rol içerisindeyiz, bir kere dahi zorluk çıkarmadım. Adamlarınız RK yapıp beni defalarca kez vursa da dudaklarımı mühürleyip görmezden geldim, birlik liderin bile bu durumu farkında. Her neyse, konumuza dönelim.

-Rolün ilk başlangıcın da telefonum Chanis Mozzard tarafından çoktan alınmıştı. Yüzü burada, dilersen sorup netleştirelim. Beklenmedik bir anda ust arama talebi yolladın, gelen ekranın ne olduğunu bile farkında değilim. Tıklayıp devam ettim. Rol yaptım ve telefonumun çoktan alındığını söyledim, istesem de veremem cümlesi bence yerinde kullanıldı. Role yanıtsız kalmış olsaydım belki evet bu dediklerinde haklı çıkabilirdin, loglar da incelenebilir telefonumu kullanmadım. Devam edelim, OOC bunu kendi karakterinize hakaret olarak gördüğünüz için altta kalmak istemediniz ve rolü /b ile böldünüz. İsyan ettiniz, artık anlayabiliyorum ki rollerde bulunmasam da fazlasıyla dikkatleri üzerime çekmişim. Oyun oynuyoruz, biraz zevk almayı deneyin isterim. İyi geceler, açıklamam bu kadardı. Teşekkürler.

#2 - 18.10.2020 04:57
@Creonyaveri adlı kullanıcıya akıcı üslubu ve bana göre yeterli savunmasıyla aklımdaki soru işaretlerini kaldırdığı için teşekkür ederek onun hakkındaki şikayetimi geri çekiyorum. BatuhanC'ye aktif şikayetim devam etmektedir.

#3 - 18.10.2020 11:55
Selamlar, öncelikle NC atmamın sebebi tamamıyla birlik içi sebeplerden dolayı olduğunu belirteyim.

Alıntı
CK sonrası, NC atan karakterler 12 saat boyunca savaşlara katılamaz, intikam rolü yapamaz.

Ortada hiçbir şekilde CK ve sonrasında intikam rolü yok. Karakterimi değiştirmemin sebebi tamamen birlik içi nedenler dolayısıyla.  Aktif bir rol ortamında bulunuyorum. Hepiniz silahlısınız ve üstelik ilk mermiyi atan sizlersiniz. Ben savaş durumu için NC atmadım. Ekran görüntülerimden de savaş için karakter değiştirmediğimi anlayabilirsiniz. İyi forumlar.

#4 - 18.10.2020 14:35
@BatuhanC NC atma sebebini bilmiyorum ve kurallara göre pek birşey fark etmiyor. 12 saat geçmesi yerine 9 saat geçti bildiğim kadarıyla karakterin herhangi birşekilde savaş ortamında bile bulunamaz fakat sizler. Orada bir savaş olduğunu ve 'Wheeler ailesini' vurduğumuzu sanıp öyle geldiniz savaş ortamına. Bunun altına herhangi birşekilde bir açıklama daha yapmayacağım yönetim'in kararını bekleyeceğim.

#5 - 18.10.2020 15:23
Detaylı bir açıklama yapmadan anlaşılıyor ki savaş için NC atmış gibi gözükeceğim. Öyleyse en baştan anlatmam en doğrusu olacak. "Haik" karakterim hiyerarşik düzene uymadığından birlik içerisinde bir rol gerçekleşti. Bundan mütevellit NC attım. Doğal olarak çatışmaya değil de diyalog dönecek olan rolde bulunmak birliğin Soldier'ı olarak en doğal hakkım. Fakat hesaba katmadığınız şey kumpasa düşürüleceğimizdi. Bunu bilmem mümkün değildi, esasta orada Pablo'yu sizler indirdiniz ve bizi diplomasi için çağırıyordunuz. Orada bulunmamda bir sakınca görmedim. Bize sıkılmaya başlandığında doğal olarak karşılık verdim. O esnada ne yapmam gerekiyorsa onu yaptım.  Ardından olması gereken üslup da rolümü devam ettirdim. Savunmam bu kadar, açıklamam yetmedi ise yönetici kararı bekleyebiliriz.

#6 - 21.10.2020 15:09
İncelendi.

@Creonyaveri için savunma yeterli bulundu, başka bir karakter tarafından telefonu teslim alınmış, rolde de istese dahi veremeyeceğini bildirmiş.

@BatuhanC için savunma yeterli bulundu.

Şikayeti düşürüyorum, K&A.