Merhabalar, pek açıklık getirilebilecek bir vaziyet yok aslında ama içini aydın tutman için açıklamamı yapayım. Beklemek istersen yönetici incelemesi bekleriz, gerekli sonuçlandırma yapılır.
-Yaklaşık bir saattir beraber rol içerisindeyiz, bir kere dahi zorluk çıkarmadım. Adamlarınız RK yapıp beni defalarca kez vursa da dudaklarımı mühürleyip görmezden geldim, birlik liderin bile bu durumu farkında. Her neyse, konumuza dönelim.
-Rolün ilk başlangıcın da telefonum Chanis Mozzard tarafından çoktan alınmıştı. Yüzü burada, dilersen sorup netleştirelim. Beklenmedik bir anda ust arama talebi yolladın, gelen ekranın ne olduğunu bile farkında değilim. Tıklayıp devam ettim. Rol yaptım ve telefonumun çoktan alındığını söyledim, istesem de veremem cümlesi bence yerinde kullanıldı. Role yanıtsız kalmış olsaydım belki evet bu dediklerinde haklı çıkabilirdin, loglar da incelenebilir telefonumu kullanmadım. Devam edelim, OOC bunu kendi karakterinize hakaret olarak gördüğünüz için altta kalmak istemediniz ve rolü /b ile böldünüz. İsyan ettiniz, artık anlayabiliyorum ki rollerde bulunmasam da fazlasıyla dikkatleri üzerime çekmişim. Oyun oynuyoruz, biraz zevk almayı deneyin isterim. İyi geceler, açıklamam bu kadardı. Teşekkürler.