Konu: [16.10.2020 - Timur_Emtiyev] Trolling  (Okunma sayısı 156 defa)

#0 - 16.10.2020 01:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur Emtiyev @meikaN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @SincUp

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01:07 - 16.10.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ufak bir akşam yürüyüşü rolü yapıyorduk. Glen Park'ta oturduk sohbet ediyoruz, bir anda koşarak bu arkadaş geldi ve hiç role girmeden saçma hareketler yapmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

-

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 16.10.2020 18:49
Savunmanız bekleniyor;  @meikaN

#2 - 16.10.2020 23:29
Kişiler musicbox koyduğu için müzik çalıyordu. Karakterim kadınları etkilemek için dans etti. Kişiler tepki vermeyince afk olduklarını düşünüp oradan uzaklaştım. Durum bundan ibaret trolling yaptığımı düşünmüyorum.

#3 - 17.10.2020 00:35
Merhabalar. AFK sanmanız biraz garip çünkü ilk SS'te de gördüğünüz gibi aktif bir ame mevcut, aynı zamanda headmove da açıksa kafa hareketlerimizden de anlayabilirsiniz. İkinci olarak ortama bir anda gelip profesyonelce dans edip gitmeniz, ne bir emote ne de bir konuşma yazmamanız açıkçası çok garip. Bu yaptığınız hareketleri de "kızları etkilemek" amaçlı yaptığınızı söylemeniz de biraz baştan savma gibi geldi. Size birkaç sorum var. Karakteriniz geceleri her kız gördüğünde karşısına geçip hunharca dans mı ediyor? Kızı etkilemek için yaptığı dansın ardından hiçbir iletişim kurmadan ortamı terk mi ediyor? Acaba karakterinizin herhangi bir psikolojik rahatsızlığı var mı? Sondaki bu soruları şikayetten ayrı, sadece merakımı gidermek için sordum; yanıtlamak size kalmış. Yetkilileri bekleyelim.

#4 - 19.10.2020 15:53
@meikaN dans etmek güzel bir aktivite olduğu halde emotesiz ve yersiz zamanlarda dans etmek rahatsız edici olabilir. Büyük bir trolling veya rol ortamını bozacak seviyede bir davranış olmadığı için uyaracağım tekrarı halinde cezan artacaktır.

@Veurnex Şikayetlerde kanıtlarınızda üstünü karalama, sansür vs gibi oynamaların olmamasını rica edeceğim. Bazı durumlarda geçerli bir kanıt olarak sayılmayabilir.