Konu: [10.10.2020 - Bakaev] Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 284 defa)

#0 - 10.10.2020 20:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Igor Bakaev - Ivan Bakaev @DAY1 @DuranEmmi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.10.2020 19.30 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Rolden kaçmak için quit, DM, Multiaccount - GBI ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 19.38'de Malibu şirketinin önünde AFK şeklinde duruyordum. Oyuna döndüm ve bu iki arkadaşımızın shotgun ile bana ateş ettiklerini gördüm. Biri 1 level, diğeri ise 5 level. Yahu 1 level adam nasıl silah alabilir? Şu yönde düşüncelerim var. Geçen gün yasaklanan arkadaş @sucmakinesi  @Berto ikilisinin olduğunu düşünüyorum. Kişilerin herhangi bir birliği yok ve silahı çok kolay elde ediyorlar. Loglardan silahı kimden aldıklarına bakılırsa kim oldukları da anlaşılır diye düşünüyorum. Dün Jontray Bernett karakterini yöneten Oggy ile otoparkta bir rol yapıyorduk. Amaçsız şekilde arkadaş geldi, "Pakrad'ın yanağına tokat atar tarzı emoteler verdi." - uyum sağladım ve rolün sonucunda ne gerekiyorsa onu yaptım. Kiş itarafımdan yaralandı ve bugün yeni hesap açan arkadaşı ile karakterime DM attılar. Unutmadan, kişiler karakterimi yaraladıktan sonra polisler tarafından bir kovalandı ve beş dakika sonra /id komutundan baktığımda kişilerin q attığını gördüm.

Önemli olan kısım şurası. Bu iki arkadaş @sucmakinesi ve @berto olarak düşünüyorum, bu konuda da multi kontrolü yapılırsa sevinirim. Kişinin yaklaşık altıncı yasaklanışı falan ve sunucuya zararları mevcut, bug abuse gibi. @Berto hesabı geçenlerde @Manifesto tarafından yasaklanmıştı, 1 level kişinin nereden silah aldığına bakarsak her şey ortaya çıkar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/764534076224307211/764534181073518592/sa-mp-015.png https://cdn.discordapp.com/attachments/764534076224307211/764534287776219156/sa-mp-016.png https://cdn.discordapp.com/attachments/744544621446561842/764534959489941514/sa-mp-029.png

https://cdn.discordapp.com/attachments/755017181384933388/764543157177417741/sa-mp-032.png quit

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 10.10.2020 20:47
Elinde bir kanıt yok bir şey yok kafana göre sürekli millete şikayet açıyorsun. Bir kere benim birliğim var,bu senin yalanlarından birisi.Ayrıca kardeşim rolü yaptığım Igor silah tutabiliyordu ve bunun yasak olduğunu düşünmedik?  Yasaksa da yasak olduğunu bilmiyorduk çünkü sistemsel alınabiliyorsa sorun yok heralde diye düşündük.Multi account diye her seferinde forumda şikayet açıyorsun..eyvallah. Adminler istediği kadar log kontrolü yapabilir. Bu bahsettiğin şahıslar benim arkadaşlarımdı evet ama ne ben ne de igor multi acc değiliz. Önce ki birlikte ki rollerimi zaten gören görmüştür. Gerçekten acınacak haldesin dostum. İC gelişen hiç bir olayı kaldıramayıp,devamını kestiremeyip iş yapıyorsun sonra da burada boş boş kafa ütülüyorsun. Sana sıkma sebebim çok basit. Düneyin seninle illegal bir birlikte olduğum için illegal bir şekilde role girmek istedim. Ben yumrukla saldırmama rağmen bana silah çektin. Asıl DM'ci kim çok bariz. Madem dün sıkıyordun,o zaman bugün mermi yediğinde böyle boş işlere kafa yormayacaksın. Savunmam çok nettir. Adminler istediği kadar araştırsın,hiç bir şekilde multi account ya da aktarımım yoktur.

#2 - 10.10.2020 20:51
tamam, sonuçlanmasını bekleyelim.

#3 - 10.10.2020 20:55
Madem tek bir laf ile adminler böyle rahat meşgul edilebiliyor,ben de senin loglarının incelenmesini ve döndüğünü düşündüğüm OOC MİX ve Multi Account gibi unsurların bulunup bulunmadığının tespit edilmesini istiyorum bu arada.

#4 - 10.10.2020 20:58
Tamam dayi, tamam

#5 - 10.10.2020 21:05
Bu arada arkadaş sanırım bazı detayları kaçırarak insanları suçlamaya çalışıyor. Benim suçmakinesi adlı forum hesabının multisi olduğum yalanını ileri sürmüş ancak zaten daha önce yine kendi birliği tarafından hem bana hem suç makinesine DM suçlaması ile şikayet açılmıştı. Yani kendisini sadece biraz mantığa davet ediyorum. Aynı anda iki hesaba girip farklı nasıl oynayabildiğimi düşünüyor acaba? :D komiksin

#6 - 10.10.2020 21:16
Tamam dayi, tamam

#7 - 11.10.2020 11:08
evett yine aynı senaryolar..ama bu sefer sana ekmek çıkmayacak emin ol :) @DAY1 kendi savunmasını zaten gayet güzel yapmış. dediği gibi zamanında karşılıklı rol yaptığı @sucmakinesi ile nasıl multi olur? akıl kari değil. Kendi savunmamı yapacak olursam benim bu forum hesabımın kuruluş zamanı belli yani adminler bakabilir. Ben bu forum hesabını max 3 gündür kurmuşumdur. Yani bahsettiği diğer forum hesabı ile daha önce ilişkim olmuş olsa bile o hesap banlanmış durumda artık ve şu an benim elimde tertemiz yeni açmış olduğum sadece bu forum hesabı mevcuttur. Kurallarda forum ban yedikten sonra aynı kişi başka hesapla tekrar gelemez diye bir şey yazmıyor ki? Ben zaten kaybedeceğim neyse kaybetmişim cezamı çekmişim. Yeni geleceğim hesap ile ilgili tüm yaşananlar artık bu hesabı ilgilendirir önce ki hesabımın cezaları değil. Aktarım konusuna gelirsek  her türlü log kontrolü yapılabilir hiç bir şekilde aktarım yoktur. Sadece dün ki yapacağımız bu sıkma olayı için @DAY1 kardeşim bana fazladan olan silahını vermiştir ki dediği gibi biz ilk başta denedik hani silahı tutuyor mu tutmuyor mu diye. Tuttugunu görünce heralde sistemsel sorun olmadıgına göre kuralsal da sorun yok deyip role devam ettik. Buradan alabileceğim tek ceza budur. Onun dışında her türlü log incelenebilir. Aktarım asla söz konusu değildir :D üzgünüm baKTiyar sana buradan bu sefer bir şey çıkmayacak.

#8 - 14.10.2020 11:38
Bu kadar kendinden emin şekilde konuşup, yan hesaplara giriş yaparken IP bile değişmeden, aynı IP üzerinden yapmak biraz ahmakça. :=

@DAY1 @Jezebel @DuranEmmi multi-account dolayısı ile yasaklandı. (DAY1 ve Jezebel farklı neden ile yasaklanmış)

Silahı kimden aldıklarına dair log kontrolü sürüyor.