Elinde bir kanıt yok bir şey yok kafana göre sürekli millete şikayet açıyorsun. Bir kere benim birliğim var,bu senin yalanlarından birisi.Ayrıca kardeşim rolü yaptığım Igor silah tutabiliyordu ve bunun yasak olduğunu düşünmedik? Yasaksa da yasak olduğunu bilmiyorduk çünkü sistemsel alınabiliyorsa sorun yok heralde diye düşündük.Multi account diye her seferinde forumda şikayet açıyorsun..eyvallah. Adminler istediği kadar log kontrolü yapabilir. Bu bahsettiğin şahıslar benim arkadaşlarımdı evet ama ne ben ne de igor multi acc değiliz. Önce ki birlikte ki rollerimi zaten gören görmüştür. Gerçekten acınacak haldesin dostum. İC gelişen hiç bir olayı kaldıramayıp,devamını kestiremeyip iş yapıyorsun sonra da burada boş boş kafa ütülüyorsun. Sana sıkma sebebim çok basit. Düneyin seninle illegal bir birlikte olduğum için illegal bir şekilde role girmek istedim. Ben yumrukla saldırmama rağmen bana silah çektin. Asıl DM'ci kim çok bariz. Madem dün sıkıyordun,o zaman bugün mermi yediğinde böyle boş işlere kafa yormayacaksın. Savunmam çok nettir. Adminler istediği kadar araştırsın,hiç bir şekilde multi account ya da aktarımım yoktur.