Dostum forumda yalan söyleyip admin kandırmanın cezası oldugunu biliyorsun değil mi boşuna adminlerimizi uğraştırıyorsun Roderick her dakkasını izledi recon ladı geldin karakterime vurdun orda sonra üç kişiyi de orada gbi da trolleyip vuruyordun hepsi de admine recon attırtıyordu zaten diğer kişiler bile sana gbi dan talep açtılar jailini yedin ben teknemde sahilde balığımı tutarken kendin gbi da izin almadan agresif rolünüde illegal rolünü de sergiledin beni düşürüyordun Recon da gördü admin zaten attı jailini reconda herşeyi görüp sanada tavsiyem kimsenin rol zevkini bozmaya hakkın yok 1 seviyesin zaten gelip serverde troll yapıp milletin oyun zevkini bozamassın troll yapıcam felan diye senin eğlenmen yüzünden kimsenin oyun zevki hiçe sayılamaz eğer eğlenmek istiyorsan freeoram serverine gidip herkese vurabilirsin biz burada rolümüzü kendimizi kanıtlamak için burada rol yaptığımız için roleplay serverindeyiz daha önce vice roleplayda kimse böyle trollemeye geldiğini görmedim sırf troll yapmak için karakter başvurusunda bulunmuşsun cidden gerek yok kimsenin oyun zevkini kimse bozamaz orada sen gbi da 3 tane zenciyi tek başına rol mol olmadan emote vermeden vuruyorsun sonra gidip gbi sığınıyorsun sonra forum açıyorsun hadi burada yetkiliyi kandırdın recon da olan yetkili yaptığın herşeyi görüp canlı jail atı o adminle bizi nasıl kandıracaksın cidden boşuna çabalamayın? iyi forumlar dilerim.