@Rick_Balloni kanıtlarda dm ve güvenli bölge kural ihlali gerçekleştirdiğin gözüküyor, daha önce başka bir ihlale karıştığın için cezada bir azaltmaya gidilmeyecek. Deatmatch ihlalinden cezalandırılacak.
@Bowser ilk başta olayı durdurmaya yönelik hareketleri ve sonradan bir kaç darbe aldıktan sonra olaya müdahale olmasından dolayı sadece uyarıyorum, güvenli bölgelere dikkat edin. Gerekirse uzak durun karışmayın.
@ANILBEY1 "Videonun sesleri ağır ailevi küfür içerdiğinden kapatılmıştır." hangi türde ihlal gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin bir kişinin ailevi değerlerine hakaret etmek büyük bir yanlıştır. Karşındaki insan yeni başlayan bir oyuncu olabilir, dalgınlığından dolayı veya bilmediğinden kaynaklanan bir ihlal işlemiş olabilir. Bunlar gayet doğal yanlışlar. Bilerek kasten trolling yapıyor olsa bile şikayet açarak geri kalanını yetkililere bırakmak en doğrusudur. 8 saat içerisinde bana bu hakaret olayını forum ileti yoluyla açıklamanı rica ediyorum. Yoksa ooc hakaretten cezalandırılacaksın.