Konu: Rick balloni , William Torres 10.10.2020  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.10.2020 22:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rick balloni , William Torres @., .

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Gerek Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob - DM , Gereksiz Saldırmak , Güvenli Bölge İhlali , Agresif Rol , Türkçe Terim

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mavi Elegy Ve Ben Kaza Gerçeşliktirdik Sonra elegy'in yanına giderken ilk ailevi küfür etmiş sonra kadının yanına nasılsın diye sorduğumda bana saldırmaya başladı ve bu olay karakol ve adalet sarayının önünde yaşandı saldırması için bir neden yok .

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Videonun sesleri ağır ailevi küfür içerdiğinden kapatılmıştır.

#1 - 11.10.2020 02:02
Yanımdaki şahısı durdurmaya çalışıyorum farkettiysen bir kaç darbe aldıktan sonra bende savunmaya geçiyorum artık.

#2 - 11.10.2020 02:37
Suçum her neyse çekmeyi kabul ediyorum hatam varsa da düzeltmiş olurum benim içi daha iyi olur.

#3 - 12.10.2020 06:25
@Rick_Balloni kanıtlarda dm ve güvenli bölge kural ihlali gerçekleştirdiğin gözüküyor, daha önce başka bir ihlale karıştığın için cezada bir azaltmaya gidilmeyecek. Deatmatch ihlalinden cezalandırılacak.

@Bowser ilk başta olayı durdurmaya yönelik hareketleri ve sonradan bir kaç darbe aldıktan sonra olaya müdahale olmasından dolayı sadece uyarıyorum, güvenli bölgelere dikkat edin. Gerekirse uzak durun karışmayın.

@ANILBEY1 "Videonun sesleri ağır ailevi küfür içerdiğinden kapatılmıştır." hangi türde ihlal gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin bir kişinin ailevi değerlerine hakaret etmek büyük bir yanlıştır.  Karşındaki insan yeni başlayan bir oyuncu olabilir, dalgınlığından dolayı veya bilmediğinden kaynaklanan bir ihlal işlemiş olabilir.  Bunlar gayet doğal yanlışlar. Bilerek kasten trolling yapıyor olsa bile şikayet açarak geri kalanını yetkililere bırakmak en doğrusudur. 8 saat içerisinde bana bu hakaret olayını forum ileti yoluyla açıklamanı rica ediyorum. Yoksa ooc hakaretten cezalandırılacaksın.
« Son Düzenleme: 12.10.2020 06:31 GunzforSale »