Konu: [12/10/2020] Peter West non rp fear rp power gaming yetersiz rol bilgisi.  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.10.2020 23:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Peter West @Peter_Brooke

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Roberto Silva

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.10.2020 22:54:36  22:59:51 saatleri.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP FEAR RP

3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ilk olarak sarhoş şekilde ben ve başka bir oyuncunun yanına gelerek selam bayanlar gibisin den bi cümle kurdu ve sinirle baktım yanımdaki adam ise onu bi güzel dövdü sonrasında biz tam gidecekken tekrar gelip (suratımıza tükürüyor) fear rp ihlali oluyor ve verdiğim emote'ye ramen kaçıp (suya giriyor) non rp sonrasında ise kişinin burnuna ardı ardına hızlı ve sert yedişer tekme sallıyorum ve gider ayak kaburgasına tekme atıp spor salonuna dönüyorum sonrasında ise (hızlı şekilde ayılma) rolü yapıyor bu  power gaming ihlaline giriyor /do veya başka bir kanal üzerinden belirtilmediği taktirde role uyum dahi sağlamadı ayrıca tekrar ayılma rolü yaptıktan sonra pd'ye ihbar verdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -Malesef bazı yerleri ss alamadım ve bağlantım koptuğu için chat log kaydı silinmiş durumda eğer inceleme sırasında 45 dakika
veya yarım saat önceki loglar incelenir ise görülür diye düşünüyorum. [Yeni başlamış oyuncuları bizzat kendim rol sırasında hata  gördüğüm zaman uyarıyorum fakat henüz bir işe yaradığını malesef görmedim mümkün ise kişinin yaptığı bütün ihlaler için fazlasıyla caydırıcı bir ceza almasını talep ve arz ederim.]

« Son Düzenleme: 13.10.2020 08:01 Father »

#1 - 13.10.2020 01:06
şahıs iki gündür GB ihlali yapmaktadır GYM'de leveli düşük diye karşılıklı izin alarak sadece bayıltıp spora devam ettim önceki gün şahısı polisler aldı ve rol bilgisi düşük (aşağılamak anlamında değil) olduğu için serbest bıraktı olaya şahitlik yapıyorum.

#2 - 13.10.2020 11:10
Ertesi gün ise kişi rolü ve yediği dayağı tekrar unutup beni kışkırtıyor ve yaptığı ihlaller zincirine devam ediyor

Burada ise bana zarar vermezsin diyor [power gaming]

Telefonunu emote ile alıp suya fırlatmama ramen hala polis hattına ihbar yapıyor [Non rp]

#3 - 14.10.2020 04:56
@Heavenly @Thorin Şikayetin sonuçlanması için önceki gibi on dört gün beklemek zorunda kalmak istemiyorum lütfen en kısa süre içinde gerekli incelemeleri ve işlemleri yaparak şikayeti kapatabilirmisiniz.

#4 - 14.10.2020 05:01
Her açtığınız şikayette yetkilileri etiketleme ve sıkıştırma konusundaki alışkanlığınıza son verin. Tekrarında ceza alacaksınız @Father

#5 - 21.10.2020 14:49
Cezalandırıldı.