OOG olarak yalan söylüyorsunuz. Ben ilk defa oraya geldim ve zaten aracımı 23:29 saatinde durduruyorum, yeni gelmiştim. Hiçbir şekilde kişinin başında falan durmadım. Siz kişinin başında onun oyuna dönmesini bekliyorsunuz ve hatta 4 saat afk kaldığını biliyorsunuz ki oyuna döndüğü gibi vuracaktınız demek oluyor bu. Onun ile arandaki muhabbet yüzünden tanımadığın kişiyi vuramazsın. Beni tanıdığın için MG ihlal ediyorsun ve beni direkt olarak birlikten sayarak öldürüyorsun. 23:29'da oraya yeni varmış birinin 23:34'de ölmesi ve sizin 10 dakika boyunca Harry karakterinin başında olduğumu söylemeniz de yöneticileri kandırmaya çalışmaktan başka bir şey değil. Benim orada
en az 10 dakika boyunca Harry Ruthland'ın başında beklediğime dair kanıtınız varsa alayım ya zaten öyle bir şey olsa bu adamı tanıyor musun diye bana sorman gerekiyordu ki ben ig olarak zaten tanımadığımı belirtiyorum.
Loguna düşen her şeyi görüp duyamazsın, ben sana emote ile zaten camımın kapalı olduğunu bildirmişim. Gerçekte camı kapalı kişileri duyabilseydik zaten trafiktekilerin %99 u katil olurdu. Zaten küfür ile ilgili bir durum yok ortada, onu ekleme yapmışsınız.
Asıl sebep küfür olsaydı beni oradan kaçırıp birlik arkadaşlarımı sormazdınız, değil mi? Küfür yüzünden vurulsaydım orada bırakıp giderdiniz, kaçırmazdınız. Çünkü bir amacı yok. Beni saatlerce evin içine tıkmazdınız, neden küfür ettiğimi sorardınız ve gereken rolü gerçekleştirirdiniz. Kapalı camdan duyduğunu söylüyorsak PG bir de yöneticileri kandırmaya çalışmayı da ihlaller zincirine ekleyelim. Hepimiz belirli bir erişkinlik düzeyindeyiz, birbirimizi kandırmayalım. Sürekli atak yapıp vuruluyorsunuz sonra hep dönüyorsunuz, kusura bakmayın. Diğer karakterle ilgili bir sıkıntın varsa git şikayet aç, burası onun yeri değil.
Ek açıklamalar(varsa): - Bazı şeylerin OOG olarak kine dönüşmemesi taraftarıyım. Sadece mantıklı rol yapın. Beni tanıyan tanır, kolay kolay kim olursa olsun şikayet açmam, uğraşmak istemem, uzun bir süre sonra ilk defa uğraşmak istedim. Karşı tarafın ceza almaları gerektiğini düşünüyorum.
Ek olarak; Seni kimse tanımıyor, yok ben böyleyim şöyleyim işlerini bırakalım arkadaşlar. Oyun oynuyoruz kasmaya gerek yok
Sen ve arkadaşların tanımıyor olabilirsin, herkes tanıyor demiyorum, tanıyan tanır diyorum özellikle tanınma gibi çabam yok. Yıllardır adını duyduğun türk&yabancı her türlü platformda oynadım. Hiç kasmıyorum, sizin gibi kasıyor olsam ölüp ölüp türlü türlü fırıldaklarla karşınızda olurdum. Ne bileyim vurulup /q çekerdim, mg yapardım, kin yapardım, afk bir adamın başında 4 saat boyunca beklerdim.

Bizim kimseyle derdimiz yok, ihlaller açık zaten.