Konu: Tiernan Halberd [PowerGaming]  (Okunma sayısı 116 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.10.2020 19:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Yusarov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Jackson Will

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.10.2020 23:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: PowerGaming

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş kapısı kapalı , araçtan uzak, yerde yatan bir İNSAN'ı  sadece kollardan tutup arabaya atıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
https://cdn.discordapp.com/attachments/748860545997865024/763792006975193158/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): -Hiç bir şekilde detaylı bir rol yok ortada, baştan sağma emoteler verip, baygın yerde yatan insanı araca kadar sürüklemeden, sadece kollarından tutup nasıl araca atabiliyorsun, kollarından tutup, sürükleyip, hafif kaldırararak araca atar demen daha mantıklı.Yerdeki insanı kaldırmadan nasıl atıcaksın pet şişe mi bu?

#1 - 09.10.2020 10:54
Bu şikayetinde etiketlemişsin, şaşırdım. Yeni öğrendin sanırım etiketlemeyi. Her neyse konuya giriyorum.
Bu şikayet, sadece şikayet olsun diye açıldığı çok belli zaten. Her verdiğim emoteyide 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatmam gerektiğini düşünmüyorum. Zaten rol bilginin ve kural anlayışının olmadığını düşünüyorum. Ve kendini pet şişe olarak görmene üzüldüm kardeşim.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=90579.0
Bu şikayette ki videoda olduğu gibi, role hiçbir türlü uymadığından belli oluyor. Gerek karater açısından gerekte ooc olarak trol olduğunu düşünüyorum.

#2 - 10.10.2020 03:11
Merhaba,

Ekran görüntüsüne bakıldığı zaman PowerGaming için yeterli kanıt bulunmuyor. Sadece siyah ekranda chatlog kısmı, uzaklık mesafesi vesairede görünmüyor. K&A