Konu: [Birçok kişi, hırsızlık kural ihlali,07.10.2020]  (Okunma sayısı 238 defa)

#0 - 07.10.2020 16:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vladimir Schwanhild, Andrey Schwanhild, Victor Schwanhild - @Ramo1907, @StielDino, @BenitaXv2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Hırsızlık yapıp tüm pawnshop'a satmaya gelenler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.10.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP, YETERSİZ ROL BİLGİSİ, RETARTED RP, HIRSIZLIK YAPIYORUZ MALLARI SATMAYA PAWNSHOPA GELİYORUZ ARAÇLARIMIZA /EAL YAPIP MALLARI ÇALIYORLAR.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, kaç gündür hırsızlık yapıyorum ve pawnshopa satmaya geldiğimde arkadaşlar arabamdan malları çalıyorlar, bu arkadaşların oyun zevkimi baltaladığından, boş boş iş yaptıklarından ve sunucudan adam kaçırdıklarından banlanmalarını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
&feature=youtu.be
Ek açıklamalar(varsa): - Arkadaşların düşük IQ'den banlanmalarını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 07.10.2020 16:30 h4rley »

#1 - 07.10.2020 16:11
Kennedy Matheson-h4rley kişini onaylıyorum ve ona şahitlik yapıyorum.

#2 - 07.10.2020 16:26
Ben rol öncesi rapor ve soru komutunu kullanıp gerçekleştirdiğim bu rol hakkında bilgi almak istedim bir cevap gelmeyince rolü gerçekleştirdim.Ayrıca kişi bizi PM'den uyarmadı + rol böldü ve şikayetinde kullandığı ek açıklamalarda  '' Düşük IQ '' kelimesini kullanarakta bize OOC olarak hakaret etmiştir.Savunmam bu kadardır.Kişi uyarmak yerine hakaret ve /b'den rol bölmeyi tercih etmiştir.

#3 - 07.10.2020 16:29
Yanıtlanmasıı beklemen gerek bizimkileride çaldınız.

#4 - 07.10.2020 16:30

#5 - 07.10.2020 17:41
Oyuna yeni başladık böyle bir kural olduğunu bilmiyorduk ve ben Kaostanbesleniyorum adlı yetkiliye bu konuyu sordum bir kaç kere soru komutunu kullanarak'da sordum ama bir cevap alamadım bu yüzden yaptım kural ihlali oldugunu bilsem yapmazdım.

#6 - 07.10.2020 17:54
Oyuna yeni başladık böyle bir kural olduğunu bilmiyorduk ve ben Kaostanbesleniyorum adlı yetkiliye bu konuyu sordum bir kaç kere soru komutunu kullanarak'da sordum ama bir cevap alamadım bu yüzden yaptım kural ihlali oldugunu bilsem yapmazdım.
Bunun kural ihlali olduğunu biliyorsunuz, fakat yalan söylüyorsunuz çünkü neden bunu her zaman, yapıyorsunuz ve size şikayet açıldığı için böyle kelimeler söylüyorsunuz, yok ona söyledim buna söyledim cevap gelmedi diye birşey yok, bunun kural ihlali olduğunu herkes biliyor ve herkesin rol zevkini baltalıyorsunuz benim konuşmam bu kadar gereğini, Adminlerimize bırakıyorum. İyi roller/İyi oyunlar.

#7 - 08.10.2020 00:24
Aynı şeyi bana da yaptılar eğer ss istenirse atmaya hazırım şahısların tek yaptığı şey trollemek yasaklanmalarını talep ediyorum.

#8 - 08.10.2020 00:47
Aynı şekilde arkadaşın yaşadıklarını bende yaşadım bu arkadaşlar oyundan soğutuyor gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

#9 - 08.10.2020 12:05
Kişiler oyuna yeni başlamış ve kuralı bilmediklerini söylemişler, siz onları uyarmak yerine böyle bir videonun altına "düşük IQ"  "boş iş" gibi tamamen sağ duyudan uzak kelimeler kullanarak forum kurallarını ihlal ediyorsunuz. Kişilere söyleseydiniz tekrar yapmazlardı, oyuna yeni başlamış bir insana böyle soğuk ve agresif yaklaşamazsınız.

Kişilere rol desteği verilecek, forumda kullandığınız üsluptan dolayı forum cezası alacaksınız.