Konu: Geralt Skiper & Angela Greecen Non RP Sürüş + PG + CR  (Okunma sayısı 154 defa)

#10 - 07.10.2020 23:36
Herhangi bir admin buraya mesaj atmamis veya ben cevap vermemisim bu durumda admin kandirmalik bir durum yok.
« Son Düzenleme: 07.10.2020 23:40 Negan »

#11 - 08.10.2020 00:13
Herhangi bir admin buraya mesaj atmamis veya ben cevap vermemisim bu durumda admin kandirmalik bir durum yok.

İlk savunmanda kabul edip önüne kırmaya çalıştım vs diyorsun sonra fps'i görünce lagdan kaynaklanmıştır diyorsun .. GÜLDÜRME BE  ;D

#12 - 08.10.2020 00:26
Ben sana kesin şundan olmuştur veya bunu yapmışsındır demiyorum, ya lag dan olmuştur ya da FPS den diyorum fakat sen hala beni karalamaya çalışıyorsun. Yukarda savunman bittiyse bitti yaz diyorsun bende altına savunmamı atınca admin kandırma yazıyorsun. Ayrıca "FPS'i görünce lag dan kaynaklanıyor demissin" diye bir söz yazmışsın. Beni karalamayı bırakıp yukarı çıkıp biraz olsa mesajları okursan ilk önce lag olasılığını yazdim, daha sonra FPS olasılığına geçtim yani söylediğinin tam tersi.Bence ikimizde susalım ve admin kararını bekleyelim.

#13 - 08.10.2020 12:13
Merhaba, incelendi.

Geralt Skiper ve Angela Greecen karakterleri araç kullanım kurallarımız kapsamında cezalandırılacaklar. Evet olayın öncesinde birbirinize çarpmışsınız ya da kanıtlı olmayan bir durum sebebiyle iş buraya sürülmüş farkındayız, fakat ihlalin karşılığı ihlalle verilemez, K&A.