Konu: depresifhadisler  (Okunma sayısı 292 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.10.2020 03:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Meadow Murphy (eski karakter) Güncel Arya Blackston @depresifhadisler [/member]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -bilmiyorum

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.07.2020 23:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu içerisinde resmi oluşuma üye olan tüm üyeler tarafından kullanılabilir.
— Camhack - CamHunt gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yayın sırasında WH yazısı görünüyor bu da üçüncü parti yazılım kullanıldğını gösteriyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -ss bana ait değil. Göz yummamak adına bu şikayeti açıyorum. 3 ay öncesinin SS'i fakat yeni gördüm

#1 - 11.10.2020 03:45
Merhaba. İlgili hesabın OOC Ceza Kayıtlarına bakarsanız karakterin yasaklanmış olduğunu görebilirsiniz. Bu kapsamda işlem uygulandı. Farkındalığınız için yine de teşekkürler. İyi forumlar.