Konu: Sevan_Manukyan (CR & Türkçe Terim)  (Okunma sayısı 116 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.10.2020 03:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sevan_Manyukan  Forum hesabını bulamadım.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.10.2020 02:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:9-)

Alıntı
1-) Türkçe Terim

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: CR yaptı ve Türkçe terim kullandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Merhabalar öncelikle şunu dile getirmek istiyorum herşey ortada kanıtta hepsi mevcut. Ben burada 2 level hesabı şikayet etmek için değil sunucuya verdiği zararı aktarmaya ve gıcık olduğum için şikayet etmeye geldim böyle arkadaşlar olursa eğer bu nezih serverında lekelenmemesi elde değil lütfen gerekli cezai işlem uygulansın.

#1 - 07.10.2020 19:22
Öncelikle selam,
Ardını önünü kesmeden olayı anlatmanız gerekirdi. /taksici komutuyla numaramı bulup San Fierro adresine fake taksi çağırmaya çalıştınız. Ben de konum yollamanız gerektiğini söyledim sonra kızıma vesayre küfür ettiniz. Sonra da beni dövüşe çağırdınız. Geldiğimde maske takılı haldeydiniz. Yaptığınız rolü anlamlı bulmadım. Belirttiğiniz yere geldiğimde sağa sola zıplayarak kaçmaya başladığınız için ben de arabayla ezmeye çalıştım sizi. 

#2 - 08.10.2020 13:56
@liberalsol karşı tarafın sağa sola zıplamasına karşılık oyun kuralları dışında herhangi bir hareketle cevap vermemeniz gerekmektedir, karakteriniz cezalandırıldı.