Konu: 03 10 2020 Valeria Quinn  (Okunma sayısı 276 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.10.2020 19:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valeria Quin @Russian

Olaya dahil olan şahit karakter adı:SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: POWERGAME - REFUSE RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Şahısı yere düşürüyorum (yere düşmez) ensesini sıkar canını yakar diyorum (canı yanmaz) diyor, karakteri dayanıklıymış diye sslerde açıkça görülüyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Refuse rp'yi sürekli ihlal haline getirdi kendine yapılan olumsuz hiç bir rolü kabul etmiyor aynı durumu bir kere daha yaşadığımızda şahitlik ettiği için @Heavenly admini etiketliyorum

#1 - 03.10.2020 19:31
Kişi daha önceden ooc kinli galiba bana yine böyle bir durumla karşılaşmıştık /do emotelerinde detay vermiyor ayağına çarparak sağ mı sol mu ve ne şekilde detaya girmiyor ve bana rol imkanı tanımıyor. ayrıca karakterim yaptıgı sporundan /incele atarakta bakabilir kaslı ve dayanıklı gözükmektedir. Ensemi sıktığı zaman canı yanmaz felan yazmıyorum kişi kendince kugulayıp yazmış acı duyarak gülme tepkisi veriyorum ayrıca.  rol yapmak değil şikayet açmak için oynuyorsak bu oyunu yanlışlarımız var Uzun zamandır bu serverde rol yapıyorum detaya ve role önem veriyorum açıkcası iyi roller dilerim savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 03.10.2020 20:52 Russian »

#2 - 03.10.2020 19:50
Ek olarak:

3-) POWERGAMING
Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Veridiği emotelere bakıldığı zaman kişinin rol imkanı tanımadan kabul dahi edilemeyecek şekilde emoteler verdiği görülebilir.

Aynı zamanda BADCOP izni almadan bu tür rollerin yapılması yasak değil mi kişi bu rolleri yaparken izin almışmı merak ediyorum.

Ayrıca PG yi kes diye bir şey deme gibi bir ortak nezaket yok pm atarken yaptığın rol powergaming tarzına giriyor. (Öyle birşey yapmadım.) düzeltirmisin tarzında konuşması daha olumlu olabilir diye düşünüyorum.

Şikayet incelendiği zaman şikayet edilen kişinin şikayetçi tarafın yaptığı hatalar tarafından bu konuma geldiği görülebilir iyi görevler.
« Son Düzenleme: 04.10.2020 14:33 Russian »

#3 - 05.10.2020 01:45
Ensemi sıktığı zaman canı yanmaz felan yazmıyorum kişi kendince kugulayıp yazmış acı duyarak gülme tepkisi veriyorum ayrıca
Enseni canını yakacak derecede sıkıyorum, "Ahahaha! Son gücün bu mu diyorsun?" inandırıcı değilsin. Seni tanımam etmem, sanal ortamda oyun için insanlara kinlecek yaşları geçeli çok oluyor bu yaptığın ilk refuse rp değil şikayete etiketlenmiş adminde bu duruma zaten şahitlik etmişti sslerde her türlü kanıt mevcut.
 IC olarak elleri arkadan kelepçeli bir kişiye rolsel olarak üstünüm o an eşit şartlarda değiliz senin ellerin arkadan kelepçleli benim ise ellerim serbest seni bir çelme ile çok rahat yere düşürebilirim ve düşürüyorum da ama sen role uymayarak düşmedim ki diyorsun.
Spoiler: GösterGizle
Sana ICDE aleyhine yapılan her rolde refuserp yapıyorsun hakkında açılan her şikayetede OOC kin güdüyor yazıyorsun.

" OOC kin güderek şikayet açmak ve anlaşmaya gitmeme yolunu tercih ediyor "
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=90274.0 ilgili şikayet konusu.
« Son Düzenleme: 05.10.2020 02:53 Murphys »

#4 - 05.10.2020 18:32
Savunmamı yetkili arkadaşlara yaptım kişinin verdiği olumsuz tavırları görmezden geliyorum yetkili kararı bekliyorum.

#5 - 05.10.2020 20:49
Ensemi sıktığı zaman canı yanmaz felan yazmıyorum kişi kendince kugulayıp yazmış acı duyarak gülme tepkisi veriyorum ayrıca
Enseni canını yakacak derecede sıkıyorum, "Ahahaha! Son gücün bu mu diyorsun?" inandırıcı değilsin. Seni tanımam etmem, sanal ortamda oyun için insanlara kinlecek yaşları geçeli çok oluyor bu yaptığın ilk refuse rp değil şikayete etiketlenmiş adminde bu duruma zaten şahitlik etmişti sslerde her türlü kanıt mevcut.
 IC olarak elleri arkadan kelepçeli bir kişiye rolsel olarak üstünüm o an eşit şartlarda değiliz senin ellerin arkadan kelepçleli benim ise ellerim serbest seni bir çelme ile çok rahat yere düşürebilirim ve düşürüyorum da ama sen role uymayarak düşmedim ki diyorsun.
Sana ICDE aleyhine yapılan her rolde refuserp yapıyorsun hakkında açılan her şikayetede OOC kin güdüyor yazıyorsun.

" OOC kin güderek şikayet açmak ve anlaşmaya gitmeme yolunu tercih ediyor "
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=90274.0 ilgili şikayet konusu.

Farkındaysan o şikayet üzerinde anlaşma yolunu tercih etmeye çalışıyorum burada ise senin emotelerinin hatalı oldugu açıkca gözükmekte OOC kin tutmuyor isen neden pm den nezaketsiz bir tavır ile yazarak şikayet açma gereği duyuyorsun konuyu uzatmak istemiyorum sen yazdıkça benim savunmam gelecek olay bu şekilde devam edecek açıklamamı yukarıdaki savunmalarımda yaptım iyi roller dilerim.
, "Ahahaha! Son gücün bu mu diyorsun?" inandırıcı değilsin (Kimseyi inandırmak zorunda değilim.)
OOC kin gütme olayı o şikayette gayet net bir şekilde mevcut şuanki senin yaptığın gibi.
« Son Düzenleme: 05.10.2020 21:36 Russian »

#6 - 06.10.2020 10:03
@Russian öncelikle düzeltmek istediğim bir durum var, kas ve dayanıklılık sistemi karakterlerinizi robotlaştırmak için değildir. İstersen 100 kas 100 dayanıklılığın olsun biri enseni sıktığında acı hissedersin veya ellerin ters kelepçedeyken çocuk bile seni yere düşürebilir.  Aşırı bir durum olmadığından ayrıca daha önce hiç bir kural ihlali gerçekleştirmediğin için seni uyaracağım. Tekrarı halinde alacağın ceza artacaktır.

@Murphys hepimiz bazen istemediğimiz veya sinirlendiğimiz rollerle karşılaşıyoruz bu demek değildir ki üslubumuza dikkat etmeyeceğiz. Lütfen bu tarz durumlarda sakinliğini ve üslubunu koru.
« Son Düzenleme: 06.10.2020 10:07 GunzforSale »