Konu: Renalto Reyes - 4.10.2020  (Okunma sayısı 57 defa)

#0 - 04.10.2020 14:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Renalto Reyes @Cesar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Thiago McDowell

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.10.2020 13:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pat Nixon yolunda daha önce zenciler tarafından dövüldüğünü gördüm ardından kaçmaya başladı. Bende köşeme geçtikten sonra hiç bir agresif sözde bulunmadan uzaklaşması gerektiğini söyledim ve ardından küfür edip, kaçmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 08.10.2020 10:57
Merhabalar, incelendi. Oldukça rolden soğutucu ve saçma bir tutum, ekstra olarak bunun birlik hoodunuzda olması durumu mevcut.

Renalto_Reyes karakterinin aynı zamanda orada Türkçe terim kullanımı da mevcut ve trolling kapsamında bir ceza alacak, rol amacı gütmeyen bir durum.