Konu: Lucio_Valante meslek aracına CarJack  (Okunma sayısı 109 defa)

#0 - 02.10.2020 15:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucio Valante @Invaders

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meslek aracına CarJack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi, kişi meslek aracına CJ atıyor ve aracı Nicolle Felicia adlı arkadaşına veriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 02.10.2020 15:52 Yusarov »

#1 - 02.10.2020 15:56
Arkadaşım Nicolle Felicia meslek aracına bindi. Daha sonra arkadaşımın bağlantı problemi olup oyundan düştü. Bende o yüzden tırı aldım ve oyuna girmesini bekledim. Daha sonrada tırı arkadaşıma geri verdim.

#2 - 02.10.2020 16:01
Ben şahidim oyundan düşmüştüm araca bindikten sonra arkadaş benim bekletmiş aracı.

#3 - 02.10.2020 16:23
Öncelikle bağlantı sorununuz beni ilgilendirmez. Bağlantınız gitti diye, ben sizi beklemek zorunda değilim. Sürekli roleplay denilen bir şey var sonuçta. Araç olduğu yerdeydi, bende bindim, tam çalıştırırken Carjack atıldı bana. Bu durumda benim hiçbir hatam yok.
Yaptığınız savunmada kabul etmişsiniz zaten. Sanırım rol bilgilerinizde biraz eksik var.
Ayrıca meslek araçlarında sıra denen bir kural yok. Kafanızdan kural uydurmayın lütfen. Roleplay'e yeni başlayan arkadaşlarda bu tarz şeylere özeniyor sonra.
Gerekince olayı açıkladığımı düşünüyorum. Yetkili kararı bekliyorum.

#4 - 02.10.2020 16:26
Birincisi araç çalışır vaziyette arkadaş oyundan düştü. Madem sürekli RPden bahsediyorsun o zaman araçtaki kişinin oyundan düşmediğini varsayıp o araca binmeyeceksin. Bana rol öğretmeye kalkma çok rol bilgin varmış gibi. Benimde son yorumumda. İyi oyunlar.

#5 - 02.10.2020 19:23
Birincisi araç çalışır vaziyette arkadaş oyundan düştü. Madem sürekli RPden bahsediyorsun o zaman araçtaki kişinin oyundan düşmediğini varsayıp o araca binmeyeceksin. Bana rol öğretmeye kalkma çok rol bilgin varmış gibi. Benimde son yorumumda. İyi oyunlar.
Carjack yapan, sıra bende diyen ve kafasına göre kural koyan birisi, bunları dememeli bence. Bu arada sinirlenmiş gibisin, asla yanlış anlama beni. Sadece sunucun daha iyi ve kurallara uyan rolcüleri olsun istiyorum.
Son yorumumdu bu, yetkili kararı bekliyorum.
« Son Düzenleme: 03.10.2020 02:01 Yusarov »

#6 - 08.10.2020 10:30
Kişi yasaklanmış vaziyette, K&A.