Konu: [01-10-20 Sharquay_Reynolds Jeffery_Myres] Brawl Kural İhlali + RK  (Okunma sayısı 81 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2020 19:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Sharquay_Reynolds @Rouze34  Jeffery_Myers @D3XT3R
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01-10-20 (Oyun içi saat:17:20)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Sharquey karakteri yanıma gelip ringde dövüşmeyi teklif etti. Bunu antrenman gibi değerlendirip kabul ettim. Hatta kendisi kazanırsam iki bin dolar vereceğini de söyledi. Karşılaşmaya çıktık ve kişiyi yendim. Sonuçta bu bir antrenman dövüşü diyerek sste de görebileceğiniz üzere ılımlı şekilde rol yapmaya devam ettim, kişiyi kaldırmak için elimi uzattım. Kişi kalktıktan sonra Jeffery de ringe geldi aralarında fısıldaşıp sırıttılar sonra ikisi de bana saldırdı. Bu arada Jeffery'nin de yazmış olduğu gibi Sharq ile iki mücadeleye çıkmış ve ikisinde de Jeffery yenilmiş. Bu yüzden onu da şikayete ekledim. Şahıs para vermeyi reddetse bunu anlayışla karşılardım sonuçta ghetto karakterleri ve iki bin dolar normalde bu tarz karakterler için büyük paradır. Fakat kişi tamamen DM odaklı oynadığı için bu tarz rolleri yapmayı bile denemedi. Savunmam bu kadar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
Arkadaşlara PM'den de iletişime geçmeye çalıştım fakat hiç oralı olmayıp ikisi de kapattı özel mesajlarını.
« Son Düzenleme: 01.10.2020 19:19 suwari01 »

#1 - 03.10.2020 06:33
Savunma için verilen süre dolmuş. Cezalandırılacak.