Farkederseniz camım açık bile değil, arabam kilitli ve ek olarakta bende shotgun markalı silah var, arkadaşını vurmuşum sen gelip nasıl bana silahsız olarak saldırabiliyorsun? BENDE SİLAH VAR, S-İ-L-A-H, Arabamın camları açık değil, ben arabadan iniyorum size sıkıyorum siz bana yumruk ile karşılık veriyorsunuz, daha sonrasında kaçmaya çalışıyorum izin vermeyip hala yumrukluyorsunuz
SAVUNMA VİDEOSU: Burayı geçiyorum, daha sonrasında Tom Blind isimli arkadaş ben kaçarken benim arabama binip beni araçtan atıyor.

Madem benim dm ci olduğumu düşünüyorsunuz, DM yaptığımı düşünüyorsunuz neden benim saldırıma karşıt yumruklarınızla saldırı yapıyorsunuz? Neden?
Ek olarak: Hooda baskın yapıyorsun diyorsun, birlik sayfası beni ilgilendirmez, birliğiniz 110 sayfa olmuş ama bir hood onayı alamamışsınız, hoodta rol yaptığınız bile belli olmuyor 7/24 afksınız, + olarak ben oranın hood bölgeniz olduğunu nereden bileyim? Hoodta 2-3 kişi vardı bende saldırdım.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=89838.0 Bu şikayet incelenirse zaten aramızdaki husumet başladığı görülebilir, savunmam bu kadardır. Size de tavsiye, silahlı adamlara yumruk atıp durmayın.