Konu: [17.09.2020] Eduardo Castilla IC Rolü OOC şekilde yapmak, 1 Level Hırsızlık Rolü  (Okunma sayısı 175 defa)

#0 - 17.09.2020 13:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eduardo Castilla [member][/member]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Gerekli SS'ler elimde var şahitlik bir durum yok zaten.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.09.2020  13.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: IC bir rolü OOC Şekilde yapmak,1 Level olmasına rağmen hırsızlık rolü yapması ve yalan söylemesi.

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yanlışlıkla bana PM Attı, PM'de *Sultanı çaldık* gibi bir şey söyledi, ben de IC bir rolü neden OOC yaptığını ve şikayet edeceğimi nazik bir dille belirttim, ardından leveline baktım ve 1 level olduğunu gördüm. Ben de yine nazik bir dille sordum o da arkadaşım yaptı dedi. Arkadaşının ismini sordum, İD verdi PM'den iletişime geçtim ve ona Eduardo Castilla adında ki kişiyi tanıyıp tanımadığını sordum, " - " İşareti attı. Bir çok kuralı ihlal eden bu arakdaşa ceza verilmesini talep ediyorum daha önce de bizim Çekicimizi de çalma rolü gibi şeyler yaptılar. Belki onu yapan da bu arkadaş olabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - İlk şikayetim acemice olmuş olabilir şimdiden kusura bakmayın :)

#1 - 25.09.2020 19:25
Ben o adamı Eduardo_Castilla adlı kişiyi tanıyorum, bir an benim oyunum takıldı ve oyundan çıkıp girdim İD de değişti ve /r komutuda son id ye gönderilir, son isme değil. Tanımıyorum dememin sebebi ben soran adamı tanımıyorum, bu yüzden "Tanımıyorum." dedim.

Aynı birlikteyiz. Duenos Del Sur-Thirteen.

#2 - 25.09.2020 19:27
Ek olarak Sultan Çaldım IC de yakındık yakınlarda adam vardı /l yada /c yerine şaşırıp /r yazmış olabilir ss var rollerle alakalı atabilirim isterseniz.

#3 - 25.09.2020 20:55
Sunucu kuralları gereği hırsızlık rolünü yaptıktan sonra sunucudan 1 saat çıkamazsınız. Bir kural ihlali daha geldi sanırım...

#4 - 25.09.2020 21:46
Oyundan çıkmadık, bakıma girdi

#5 - 29.09.2020 04:51
Merhaba. Araç hırsızlığı için bir level sınırı bulunmuyor. Göz önüne aldığınız kural ev ve işyerleri için hırsızlık/soygun kuralıdır. "Bitti işin" gibi ortak nezaketin dışına çıkan sözler söylemeyin, sizi bu konuda uyarayım. @Dom_Carlos savunmasını yapmamış fakat onu da bu konu hakkında uyaracağım. Rolünüzü OOC'e çıkarıp mix yapmayın.