Konu: [16.09.2020 - Theo Lorenzo] Rolde /q(Bağlantı Kopartma)  (Okunma sayısı 268 defa)

#0 - 16.09.2020 13:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Theo Lorenzo @TheoLorenzo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: VCPD

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/09/20 - 22:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Aktif Rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece Prawn Island'da olan olayda aktif çatışma durumundan bağlantı kopardı. Gece 02:00'a kadar kişinin girdiğini göremedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 16.09.2020 17:45
@TheoLorenzo savunmanızı bekliyorum.

#2 - 17.09.2020 01:03
Birlik üyemizin adına ben savunma yapıyorum;

Kişinin dün interneti gittiği için oyunda bağlantısı koptu, yaşananlar için özürümüzü iletiyoruz. Yeterince şahidimiz var, interneti koptu. Kendisiyle ilgili bir sorun yok. LOG'lara bakılabilir, kişi dün gece hiç oyuna girmedi.

İyi forumlar.

#3 - 17.09.2020 01:09
evet, interneti koptu

#4 - 25.09.2020 22:23
Theo Lorenzo savunması, interneti olmadığı için ben yazıyorum.
Olay zaten adminlerinde bulunduğu anlaşmalı bir roldü, bu role polislerin beni alabileceğini bilerek girdim. Üstümde el koyabileceğin il-legal hiç bir şey yoktu, bir silahım var o da Shotgun, loglara bakılabilir o da üstümde değildi, bağlantı koparmamı gerektirecek hiç bir şey göremiyorum, internetim gitti. Gene de rolümüzü böldüğüm için özür dilerim fakat elimde olan bir şey değil. Dediğim gibi internetim gitti ve bunun içinde özür dilerim, gerekli hapis cezasını oyuna girince, oyun açılınca sana /pm atıp çekerim fakat üstümde el koyabileceğin alet çantası bile yoktu. İyi oyunlar.

#5 - 29.09.2020 02:40
@TheoLorenzo iki gün içerisinde (duruma göre insiyatif sağlanabilir) @idcwur kullanıcısına PM yoluyla ulaşın. Hapis işlemleriniz fast geçilecek. Bu günler içerisinde sizden bir yanıt gelmezse OOC cezaya tabii tutulacaksınız. Konuyu şimdilik kilitliyorum.

@idcwur gelişmeleri bana PM yoluyla bildirin.