Sunucuya yeni eklenen Zeppeline güncellemesi ile iyi düşünülmüş çok fazla yenilik eklenmiş. Bu yeni dönem gelince de sunucuya ilgi arttı tabi ve sunucu her gece +350 oyuncu barajını geçiyor. Her şey çok güzel düşünülmüş, ekleyen ekibin ellerine sağlık ama oyunu oynayamadıktan sonra ne eyleyim ben eklentiyi? Yani Idlewood'dan geçiyoruz insanlar bir ileri bir geri ışınlanıyor, arabalar birbirine giriyor, sunucu lagdan geçilmiyor ki. Oyun zevkimiz kalmadı yani. Hani ilk başlarda kendi internetimi sorguladım. Dedim herhalde sorun bende, benim bir bağlantı sorunum var. Ama her türlü testi, tetbiki, tatbikatı artık ne bileyim her şeyi yaptım ama hayır sorun bende de değil. İnsanlara üşenmedim ve sordum, sunucudaki çoğu insan da bunu yaşıyor... Yani bu durumda yapılan bu güzel güncellemenin hiç bir anlamı olmuyor ki, haksız mıyım? Sunucuda cidden çok güzel şeyler var, ama bu eklenen harita güncellemeleri adeta oyunu bitirmiş. Zaten bu güncellemeden önce bile Santa Maria, Little Italy, Idlewood gibi hem harita eklentilerinin hem de insanların çok olduğu yerlerde zaman zaman lag sorunları oluyordu; şimdi bir de böyle büyük bir eklenti gelince artık sunucu iyice oynanamaz bir hale gelmiş. Getirilen yenilikleri ve bu çalışmayı takdir ediyorum ama oynadığımız oyun da GTA San Andreas. Lütfen bunu da düşünelim bu oyun bu kadar eklentiyi kaldırmıyor. Sunucuda bu kadar çok harita eklentisinin olmasına gerek olduğunu düşünmüyorum.