Konu: Non-RP, Retarted-RP, MG, Türkçe Terim, Yanlış Emote Ve İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.09.2020 05:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Braden_Sauent @wallorannn

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Jason_Castle, Dyton_Lewis, Ren_Zuko

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.09.2020 04:42 Ve Geniş Zaman.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Non-RP, Retarted-RP, Türkçe Terim, Yanlış Emote.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde GYM'de karakterim ile spor yaparken bir anda kişiler gelip, hatalı emoteler vermeye başladı. İlk başta görmezden geldik fakat, daha sonradan türkçe terimler ile rol zevkimize bu durum zarar vermeye başladı. Kişiler MG yaptığı ve rol bilgisi olarak düşük olduğu çok açıktır umarım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Kişilerin yasaklanmasını veya ceza alıp, rol desteği almasını talep ediyorum.

#1 - 28.09.2020 05:32
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.09.2020 05:54
Şahitliğimi onaylıyorum.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 28.09.2020 06:38
Şahitliğimi onaylıyorum. Üstüne üstlük, kişiler ben normal bir şekilde rolümü seyrederken. Bana gelip bağırarak "Paranı ver" gibi emir kipleriyle rolümü baltalamaya başlıyorlar. Ben de karakterim gereği ve yaşadığı agresif durumundan ötürü, karşıdaki kişiye, karşıdaki kişinin yaptığı gibi sert cevap veriyorum. (ss#1) Daha sonrasında  aramızda fiziksel olarak kavga çıkıyor ve iki arkadaşı düşürüyorum. Düşürüyorum çünkü karakterimin kas seviyesi oldukça yerinde ve zaten kendine güveniyor, birçok dövüş organizasyonunda başarısı var. Karşıdaki arkadaşlardan iki tanesi düşüyor ve birden yanımıza bir karakter beliriyor ve onla da kavga ediyoruz. Tabi o ara, kalkan arkadaşlar da yeni gelen arkadaş ile beraber bize saldırmaya başlıyor, sonuç olarak tekrardan düşüyorlar. (ss#2) Daha sonrasında, arkadaşlar yerde yatarken artık ne için yapıyorlar bilmiyoruz ama, bir şekilde Türkçe terim kullanarak, Fear RP ihlali ile beraber ana-bacı küfür etmeye başlıyorlar. (ss#3) Tam gidecekken bir tane arkadaş da MG yaparak, "Canım azdı" diyerek ihlallerine ihlal katıyor. (ss#4) İhlallerin çok açık ve net bir şekilde yansıtılmış olduğunu düşünüyorum, ancak yine de yönetimin kararına sonsuz saygımız var, Teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim...

*SS 1*

*SS 2*

*SS 3*

*SS 4*

#4 - 29.09.2020 04:52
Yasaklandı.