Şahitliğimi onaylıyorum. Üstüne üstlük, kişiler ben normal bir şekilde rolümü seyrederken. Bana gelip bağırarak "Paranı ver" gibi emir kipleriyle rolümü baltalamaya başlıyorlar. Ben de karakterim gereği ve yaşadığı agresif durumundan ötürü, karşıdaki kişiye, karşıdaki kişinin yaptığı gibi sert cevap veriyorum. (ss#1) Daha sonrasında aramızda fiziksel olarak kavga çıkıyor ve iki arkadaşı düşürüyorum. Düşürüyorum çünkü karakterimin kas seviyesi oldukça yerinde ve zaten kendine güveniyor, birçok dövüş organizasyonunda başarısı var. Karşıdaki arkadaşlardan iki tanesi düşüyor ve birden yanımıza bir karakter beliriyor ve onla da kavga ediyoruz. Tabi o ara, kalkan arkadaşlar da yeni gelen arkadaş ile beraber bize saldırmaya başlıyor, sonuç olarak tekrardan düşüyorlar. (ss#2) Daha sonrasında, arkadaşlar yerde yatarken artık ne için yapıyorlar bilmiyoruz ama, bir şekilde Türkçe terim kullanarak, Fear RP ihlali ile beraber ana-bacı küfür etmeye başlıyorlar. (ss#3) Tam gidecekken bir tane arkadaş da MG yaparak, "Canım azdı" diyerek ihlallerine ihlal katıyor. (ss#4) İhlallerin çok açık ve net bir şekilde yansıtılmış olduğunu düşünüyorum, ancak yine de yönetimin kararına sonsuz saygımız var, Teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim...
*SS 1*
*SS 2*

*SS 3*

*SS 4*