Konu: [15.09.2020] Dylan Torres & Efrain Shakur [Birden Fazla Kural İhlali]  (Okunma sayısı 223 defa)

#0 - 15.09.2020 01:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dylan Torres - @Hermes , Efrain Shakur - @OLUM MAKINESI
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NOOB DM, Sivil karakter illegale bürünemez, İllegal Kural İhlali, Trolling.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hapis yemişim, hapsimi çekiyorum.Adamlara gidip ''Koşmayın ya.'' diyorum., NOOB DM atıyor birden fazla kural ihlali yapıyor. İlginç bir şey demiyorum. SS'lerde mevcut, görebilirsiniz. Her şey belli. NOOB DM + Sivil Karakter İllegale bürünemez + İllegal Kural İhlali. Direkt olarak NOOB DM atıyorlar. Yaptıkları şey, sivil karakter illegal karakter(birlikli) karaktere saldıramaz. Maalesef saldırarak bu kural da çiğnenmiş oluyor. + olarak levelleri 2. Neden? Çünkü DM atmaya giriyorlar sunucuya. Seviyeleri 2 olduğundan dolayı da illegal kural ihlalini de çiğnemiş oluyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: , ,

Ek açıklamalar(varsa): Gereken ne ise yapılmasını istiyorum, iyi roller.

« Son Düzenleme: 15.09.2020 01:58 pankek »

#1 - 15.09.2020 15:38
SS'lerde görüldüğü üzere herhangi bir kuralı ihlal ettiğimi düşünmüyor ve kararı değerli yöneticilerimize bırakıyorum iyi forumlar.

#2 - 15.09.2020 16:28
Öncelikle selamlar. Baştan belirteyim Efrain'in rol ile alakası yok neden adı var anlamış değilim. Şikayetinizde belirttiğiniz ilk üç maddeye savunma bile yapmıyorum, olmayan kuralları uydurmuşsunuz (hapishanede illegal role değineceğim yazımın geri kalanında). Gelelim trole. Hapishanede arkadaşım Efrain ile antrenman yaparken gelip iki kişiyi tahrik eden sizsiniz sonrasında fear yapmadan rolü sergilemeye devam edende sizsiniz. Hapishanede illegal rol yasak diye bu kuralı kullanarak rol yapmanız sizin hatanız. Rol akışına uygun olarak sergilendi fakat dayak yiyince hazmedemeyip direkt rolü bölen ve şikayet açanda sizsiniz. Zaten rolün tamamını /b kanalı üzerinden şikayet açacağınızı belirterek sürdürdünüz onun içinde size ayrıca şikayet açacağım. Gerisi yönetici kararı, hatamız varsa yöneticilerimiz gereken cezaları verecektir. Lütfen noob dm gibi saçma kurallar uydurup alta methiyeler düzmeyin, iyi forumlar.

#3 - 15.09.2020 18:13
Öncelikle selamlar. Baştan belirteyim Efrain'in rol ile alakası yok neden adı var anlamış değilim. Şikayetinizde belirttiğiniz ilk üç maddeye savunma bile yapmıyorum, olmayan kuralları uydurmuşsunuz (hapishanede illegal role değineceğim yazımın geri kalanında). Gelelim trole. Hapishanede arkadaşım Efrain ile antrenman yaparken gelip iki kişiyi tahrik eden sizsiniz sonrasında fear yapmadan rolü sergilemeye devam edende sizsiniz. Hapishanede illegal rol yasak diye bu kuralı kullanarak rol yapmanız sizin hatanız. Rol akışına uygun olarak sergilendi fakat dayak yiyince hazmedemeyip direkt rolü bölen ve şikayet açanda sizsiniz. Zaten rolün tamamını /b kanalı üzerinden şikayet açacağınızı belirterek sürdürdünüz onun içinde size ayrıca şikayet açacağım. Gerisi yönetici kararı, hatamız varsa yöneticilerimiz gereken cezaları verecektir. Lütfen noob dm gibi saçma kurallar uydurup alta methiyeler düzmeyin, iyi forumlar.
Öncelikle merhaba. Hapishanede etrafta koşarak, bağırarak trollüyordunuz. Size geldim ve ''Koşmayın ya'' yediğimde ''Sanane amına?'' gibi tabirler kullandınız.Ben de size aynı şekilde karşılık verdim. Hemen sonrasında saldırdınız. 1.si illegal role giremezsin, bir birliğin bile yok. 2.si daha 2 seviyesin hemen geldiğimde agrasif roller sergiliyorsun. Son olarak arkadaşının rol ile bir alakası yok ise ben neden fear rp gerçekleştireyim? Diyeceklerim  bu kadar, yönetim kararını bekleyelim.İyi forumlarr..
« Son Düzenleme: 15.09.2020 18:19 pankek »

#4 - 15.09.2020 18:49
Öncelikle koşmayın ya demediniz, kafamı siktiniz yeter diye olaya girdiniz, bağırarak konuşmamız ile trol olduğumuzu nereden çıkardınız? Ağzınızdan level level düşmüyor demek ki siz rollerinizi tab tuşuna basarak insanların leveline göre yapıyorsunuz:) Söylediğinizin rol mantığı ile hiç alakası yok bir oyuncu yeni veya birliği yoksa ben bunu ezerim kafasında rol yapıyorsanız hiç yapmayın daha iyi. Rol sırasında zaten sürekli /b kanalını ve /do kanalını amacı dışında kullanarak rolü baltaladınız ve kendi kalitenizi ortaya koydunuz. Yöneticilerin konuyu inceleyerek adaletli bir karar vereceğine eminim. Hepimiz insanız hata yapabiliriz ve bence sizde kendi hatanızın farkına varmalısınız, ben orda hatalı rol sergiledi isem (sergilemediğimi düşünüyorum) sizin orada "Sürekli Roleplay" kavramına uyarak role devam etmeniz, rol sonrasında şikayetleri açmanız gerekirdi fakat siz tüm rolü /b ile bölerek 29 lvl karakterinizin yenik düşmesini hazmedemediniz ve bütün zevkimi kaçırdınız. Yöneticilerimiz gerekli kararı verecektir, lütfen cevap yazmayın artık tekrara başlayacak ikimizde derdimizi anlattık bence kararı bekleyelim. İyi forumlar.

#5 - 15.09.2020 19:08
Öncelikle koşmayın ya demediniz, kafamı siktiniz yeter diye olaya girdiniz, bağırarak konuşmamız ile trol olduğumuzu nereden çıkardınız? Ağzınızdan level level düşmüyor demek ki siz rollerinizi tab tuşuna basarak insanların leveline göre yapıyorsunuz:) Söylediğinizin rol mantığı ile hiç alakası yok bir oyuncu yeni veya birliği yoksa ben bunu ezerim kafasında rol yapıyorsanız hiç yapmayın daha iyi. Rol sırasında zaten sürekli /b kanalını ve /do kanalını amacı dışında kullanarak rolü baltaladınız ve kendi kalitenizi ortaya koydunuz. Yöneticilerin konuyu inceleyerek adaletli bir karar vereceğine eminim. Hepimiz insanız hata yapabiliriz ve bence sizde kendi hatanızın farkına varmalısınız, ben orda hatalı rol sergiledi isem (sergilemediğimi düşünüyorum) sizin orada "Sürekli Roleplay" kavramına uyarak role devam etmeniz, rol sonrasında şikayetleri açmanız gerekirdi fakat siz tüm rolü /b ile bölerek 29 lvl karakterinizin yenik düşmesini hazmedemediniz ve bütün zevkimi kaçırdınız. Yöneticilerimiz gerekli kararı verecektir, lütfen cevap yazmayın artık tekrara başlayacak ikimizde derdimizi anlattık bence kararı bekleyelim. İyi forumlar.
Merhaba oyuncu yeni, birliği yok kafasında değilim. Birliği olmayan biri illegal role giremez bunu bilmiyorsun sanırım, bu nedenle ben de bir defa ceza almıştım. Rol içinde şikayet açtım çünkü  /b den konuşmayı başlatarak sen çıkarttın bizi rolden ve yaptığın rol saçmaydı . Birde şuan yönetimi kandırıyorsun ''Yeter ya kafamı siktiniz'' diye girmedim hatta sslerde en üstte karakter verileriniz yüklendi diyor :D , rol geçmişine bakılabilir.
« Son Düzenleme: 15.09.2020 19:44 pankek »

#6 - 29.09.2020 02:55
Merhaba. Öncelikle sivil karakter olmaları illegal rol yapamayacakları anlamına gelmiyor. Bu konuda sorun yok. Efrain Shakur için de sorun yok.

Denver Barrios: Koşmayın ya
Efrain Shakur: Antrenman
Dylan Torres: Sanane a...
Devren Barrios: Adama bak a... Tipe bak.

Burada Agresif RP yaptığınızı görüyorum. Burası bir güvenli bölgeyse böylesine Agresif RP yapmanız da etik değil. Karşı tarafı kışkırtmış oluyorsunuz. Onlar da sizin bu söylemlerinize karşın bu tarz bir rol yapmış anladığıma göre. İlk hatayı siz yapmışsınız kısaca. Rolde sorun yok. Tekrar güvenli bölgelerde bu tarz agresif rol yapmayın. Ayrıca /do kullanımlarınız hatalı olmuş. Tecavüz rolleri tamamen inaktiftir, izni alınamaz. Şikayet açıp açmayacağını da oradan söyleyemezsin. Bunları tekrarlamayın. Kilit.

Alıntı
19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz ve tecavüz rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.