Öncelikle koşmayın ya demediniz, kafamı siktiniz yeter diye olaya girdiniz, bağırarak konuşmamız ile trol olduğumuzu nereden çıkardınız? Ağzınızdan level level düşmüyor demek ki siz rollerinizi tab tuşuna basarak insanların leveline göre yapıyorsunuz:) Söylediğinizin rol mantığı ile hiç alakası yok bir oyuncu yeni veya birliği yoksa ben bunu ezerim kafasında rol yapıyorsanız hiç yapmayın daha iyi. Rol sırasında zaten sürekli /b kanalını ve /do kanalını amacı dışında kullanarak rolü baltaladınız ve kendi kalitenizi ortaya koydunuz. Yöneticilerin konuyu inceleyerek adaletli bir karar vereceğine eminim. Hepimiz insanız hata yapabiliriz ve bence sizde kendi hatanızın farkına varmalısınız, ben orda hatalı rol sergiledi isem (sergilemediğimi düşünüyorum) sizin orada "Sürekli Roleplay" kavramına uyarak role devam etmeniz, rol sonrasında şikayetleri açmanız gerekirdi fakat siz tüm rolü /b ile bölerek 29 lvl karakterinizin yenik düşmesini hazmedemediniz ve bütün zevkimi kaçırdınız. Yöneticilerimiz gerekli kararı verecektir, lütfen cevap yazmayın artık tekrara başlayacak ikimizde derdimizi anlattık bence kararı bekleyelim. İyi forumlar.