Konu: [29.09.2020] Sergius_Fornax  (Okunma sayısı 68 defa)

#0 - 29.09.2020 02:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergius_Fornax @BullarD

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.09.2020

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Legal bir meslekte olduğum halde müşteri için gezerken birden bu arkadaş önümü kesip, buradan geçmememi, aksi halde "ensemi mermi ile" dolduracağını söyledi. Şöyle insanlar gördükçe legal meslekleri yapasım gram gelmiyor... Ayrıca arkadaşın karakteri 2000 doğumlu görünüyor, sanırım beslenme çantasından çıkaracak silahı...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

« Son Düzenleme: 29.09.2020 02:16 eyeofpunk »

#1 - 29.09.2020 02:30
Merhaba, öncelikle şunu söylemeliyim ki kırpılmış ve oynanmış ekran görüntüleri gerçeklik niteliği taşımıyor.Fakat genede savunma yapacağım.Sana onu dememden dolayı taksiyle geçerken sokakta bulunan birkaç kişiye ve bana laf attın ve sürekli kışkırtmak amaçlı oradan geçmeye devam ettin.Bende durdurup böyle bir uyarıda bulundum sana ateş etmedim,aracına zarar vermedim.Sadece sözlü tehditte bulundum.Taksici olman herkese sataşabileceğin anlamına gelmiyor.İyi oyunlar.

#2 - 29.09.2020 02:35
Sataştığıma dair ekran görüntülerini bu şikayete bekliyorum. Sabahtan beri taksicilik yapıyorum ben, itiraflarını çürütmen dileklerim ile. :)

#3 - 29.09.2020 02:41
Böylesine gereksiz bir şikayet açacağını düşünmemiştim, o yüzden ekran görüntüsü almadım ama birisine durduk yere agresif sergileyecek öyle saçma rol  yapacak birisi değilim.

#4 - 29.09.2020 02:48
Böylesine gereksiz bir şikayet açacağını düşünmemiştim, o yüzden ekran görüntüsü almadım ama birisine durduk yere agresif sergileyecek öyle saçma rol  yapacak birisi değilim.

Üzülerek söylüyorum ki, öyle birisin. :))

#5 - 29.09.2020 03:02
Yönetici kararını bekleyelim, savunmam bu kadar.

#6 - 29.09.2020 03:04
Merhaba. Öncelikle oynanmış, kırpılmış ekran görüntüleri geçersizdir fakat kimseye ceza verilmeyeceği için şikayeti kapatacağım.

@BullarD, karşı taraf o an herhangi bir meslek yapıyorsa hiçbir şekilde illegal rol yapamazsınız. Taksici olmasına rağmen kışkırttığını söylüyorsunuz. Eğer böyle bir şey varsa anlık rapor, daha sonrasında da gerekli ekran görüntülerinizle oyuncu şikayet açmanız doğru olanıdır. Uyarmış olayım, tekrar bu tarz roller yapmayın.