Konu: [13.09.2020] Dyton Lewis - Türkçe Terim / Refuse Roleplay  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.09.2020 19:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dyton Lewis @feramuz_31

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.09.2020 - 19.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe Terim - Refuse Roleplay

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bölgede kavga ediyorlardı, ihbar vermemin ardından kişi "Lan ihbar verdi ihbar." cümlesini kurdu, ardından polislere yakalanmamak için oyundan çıkış sağladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#1 - 13.09.2020 21:05
Evet, bu şikayetin açılacağını çok iyi biliyorduk. Öncelikle savunmama şu şekilde başlamak istiyorum, rolsel olarak ihbarının üzerine yanına gelip "Sıkıntı yok, bu bir arkadaş kavgası, stres atıyoruz" tarzında bir rol çekecektim. Fark ettiysen de zaten, karakterim ihbarı duyar duymaz sana yönelmeye çalıştı, ancak arkadaşım chat-log'u takip edemediğinden dolayı görmedi ve "*ANLAŞMALI ROL*"'ümüze devam etti. Bu esnada gerçekçi olması için, /b'den bu hitap etme şeklini kullanacaktım, ancak canım gittikçe azaldığını görünce, /b yazana kadar kesin düşerim korkusuyla direk chat-log'dan yazdım. Evet bu bir hata, hatamın da sonuçlarına seve seve katlanırım bu konuda herhangi bir dik başlılık göstermeyeceğim suçumu biliyorum, ancak bu olay art niyet olmadan yapılmıştır, bunun da detayını sunmak istiyorum. Bu arada, oyundan çıktı demişsin, hayır oyundan çıkmadım, benim gibi bol Brawl rolü yapan
oluşumlarda bulunan oyuncular kesinlikle anlar, oyunda şöyle bir bug var. Eğer yere düştüyseniz bazen rastgele bug'a takılıp sizi bir kasabaya ışınlıyor, ve orada bir tane cismin içinde sıkışıyorsunuz, eğer kıpırdarsanız, adminler sizi bir yere ışınlayana kadar dünyadan düşüyorsunuz. Eğer yere düştüyseniz ve bug'a girdiyseniz, yirmi saniye içinde relog atmazsanız dediğim hata oluyor. Ben de o esnada bugdaydım, ve relog'umu çeker çekmez oyuna girdim, (Dilerseniz log'lardan bakılabilir, sorun yok) iyi roller, iyi forumlar.

#2 - 13.09.2020 22:11
Merhaba, incelendi. Savunma yeterli görünüyor. Tolere edilebilecek bir durum, cezai işlem uygulanmayacak.

Keyifli forumlar K&A