Konu: [11.09.2020-Birden fazla kişi] DM  (Okunma sayısı 338 defa)

#0 - 11.09.2020 01:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Santiago_Helguera@MarjinalPilot, Santiago_Vargas@Rodos, Mario_Rodriguez@LEONN, Azul_Santana@BONEZ, Saul_Varela@Cross,    
Carlos_Mosquera@soving, faiber_higuita@TRMert

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -Mary_Lee@Muted

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.09.2020 23.46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DEATHMATCH

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ganton'da bir trafik kazası rolü yaşadık, rol anında aracımız spawnlandı ve orada beklemeye başladık. Daha önce hiçbir şekilde role girmediğimiz adına şikayet açılan arkadaşlar biz Ganton'da bekliyorken bir anda ateş açmaya başladılar. Öncesinde hiçbir şekilde rolümüz olmamıştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -
« Son Düzenleme: 11.09.2020 01:13 SavasGuvercini »

#1 - 11.09.2020 01:14
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 11.09.2020 13:25
Buffalo hoodunu basıyorduk, bir kaç kişi de seni onlardan sanıp sıktı, keşke /hasarlar yapıp SS alsaydın, seni düşüren ben değilim ve fark ettiysen ekran görüntülerinde " İyi misin ?" tarzı sorular soruyorum, seni düşüren ben değildim.

#3 - 11.09.2020 13:39
Buffalo hoodunu basıyorduk, bir kaç kişi de seni onlardan sanıp sıktı, keşke /hasarlar yapıp SS alsaydın, seni düşüren ben değilim ve fark ettiysen ekran görüntülerinde " İyi misin ?" tarzı sorular soruyorum, seni düşüren ben değildim.
Beni düşürenin kim olduğunu bilmiyorum aniden hiçbir role girişilmeden saldırıya uğradığımızdan bizim için hızlı gelişti.Bizler sadece yanımıza gelen araçlardan inen kişilerin emotelarını görebildik sonrasında saniyeler içerisinde yaralıya düştük zaten kamerayı bile oynatamıyorduk.Şikayeti, SS olarak attığım görüntülerde ki emotelara bakarak oluşturdum.Etrafımızda ikimiz haricinde kimse bulunmuyordu.Emoteların bir başkası için verildiğini düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: 11.09.2020 14:03 SavasGuvercini »

#4 - 11.09.2020 18:39
Trafik kazası yapan insanlar koşarak kaçmıyor dostum, seni buffalo birliğinden sandığımız için düşürdük. Başka bir savunmam yok.

#5 - 12.09.2020 15:38
Merhaba, incelendi.

Kişilerin bulunduğu yer Buffaloo hoodunun içinde bile değil. Emin olmadığınız, hatta daha önce tanımadığınız birini -bir de hoodun dışındayken- vuramazsınız. Deathmatching dediğimiz tam olarak bu oluyor. Bu sunucuda sadece siz ve savaştığınız oluşumlar yok, sivil rol yapan, sokakta gezinen sağda solda bir şeylerle uğraşan sivil roller yapan insanlar da var. Her gün bir yerlerde silah çekip birilerini vurup bunun karşılıksız kalacağını zannetmeyin, TDM sunucusunda oyun oynamıyorsunuz. Hit alma rollerini yaparken bütün bu sorumlulukları kabul ederek yapıyorsunuz.

Kanıtlar neticesinde ateş açan, emote ile silah çıkarma rolü yapan kişiler cezalandırılacak.