Konu: Michael_Gomez Emotesiz Vurma  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2020 23:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:[Michael_Gomez NC atılmış galiba @NOVA

Olaya dahil olan şahit karakter adı:[Roy_Hardin , Nicholas_Lastroni ] -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.09.2020 17:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Little İtaly girişindeki bir çıkıntı var ben ordan çok hızlı geçince aracım ters döndü, ben kaçtım fakat adam arabasında hayla oturuyordu. Sonrasında benim aracım patladı onunkide patladı sonra gelip bana küfürler edip yaraladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[] -

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 15.09.2020 23:17 WaWDead »

#1 - 16.09.2020 06:28
@NOVA savunma yapın.

#2 - 16.09.2020 17:30
Şahısla bu olayı bir hafta önce yaşamıştık. Şahıs Vice Mall'da arabasıyla ters bir şekilde aracımın yanına geldi araçlarımız patladı araçtan ikimizde indik ve şahısın yanına giderken yanlışlıkla yumruk attım yani şahısa bilerek yumruk atmadım sadece gördüğünüz gibi bir kere vurdum zaten şahıs pm'den bana belirtmişti araçta bana hasar verdi diyerek. Şahısa pm den özrümü dileyip barışmıştık bu gün sabah 6'da bana böyle bir şikayet açmasını beklemiyordum. Tekrardan özürlerimi diliyorum  :-X
« Son Düzenleme: 16.09.2020 17:37 NOVA »

#3 - 16.09.2020 17:39
Şahısla bu olayı bir hafta önce yaşamıştık. Şahıs Vice Mall'da arabasıyla ters bir şekilde aracımın yanına geldi araçlarımız patladı araçtan ikimizde indik ve şahısın yanına giderken yanlışlıkla yumruk attım yani şahısa bilerek yumruk atmadım sadece gördüğünüz gibi bir kere vurdum zaten şahıs pm'den bana belirtmişti araçta bana hasar verdi diyerek. Şahısa pm den özrümü dileyip barışmıştık bu gün sabah 6'da bana böyle bir şikayet açmasını beklemiyordum. Tekrardan özürlerimi diliyorum  :-X
Şikayetmi geri çekiyorum.

#4 - 16.09.2020 17:39
Şikayetmi geri çekiyorum.

Teşekkür ediyorum

#5 - 16.09.2020 17:42
K & A