Konu: Non RP, Aşırı agresif rol;  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TQD

*
v2 Oyuncusu
#0 - 10.09.2020 01:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carmilo Carmella @Jester

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  10.09.2020 / 00:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Taksimi sürüyordum, standart hız sınırında giderken Carmilo Carmella karakteri aşırı hızlı bir şekilde aracıma çarptı, her neyse kazadır sonuçta rolü yapılabilir her şeye OOC durumlar sokarak bölmeye gerek yok. Ufak bir ağız dalaşı gerçekleşti, yolu açık tutmak adına aracımı kenara çektim, Carmilo karakteri taksinin yanına geldi o sırada ihbar verdim, şikayetçi olacağıma dair. İhbarı verince Carmilo aracına bindi ve gidiyordu, taksinin müşterisi olan Croptuion Leftah karakteri " Kaçma kaçma! " dedi, ardından "/me şahısı ezer." diye bir emote gördük. Hiçbir agresif rol yapmadık, hem non rp bir şekilde sürüş yapıp aracıma çarpmışken, üstelik ben buna meslek kasarken tahammül edip IC rolünü yapıyorken arkadaşın bu şekilde agresif  bir emote vermesi hoş olmadı. Üstelik hiçbir sebep yok, roleplaye aykırı olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 10.09.2020 11:03
Senin olayla bir alakan yoktu,  yanında ki karakter gözünü s***** diye söylenince normal olarak karakterim  sinirlenir kaza rolündeyiz ne desin karakterim? Hiç bir agresif rol olmadığını söylüyorsun, bu kadar mı ss  aldın biraz daha chatlogunu uzun tutsaydın tam olarak açıklık getirirdik durduk  yere s***  bakalım nasıl s***** diyecek değil karakterim. NON RP sürüşe dair kanıtların var ise onlarıda buraya at. Şahıs bana Kaçma kaçma diye bağırıyor, kaçarken şahısıda ezdi karakterim, olay bundan ibaret fazlasıyla abartarak yazdığın için teşekkürlerimi sunuyorum...

#2 - 10.09.2020 12:34
Karakterin karakterime böyle bir söz söylerse sinirlenir tabii ki, OOC olarak düşünürsek kaza yapınca gülüp geçiyor musun? Kaza rolünü yapmadığıma dair sslerin varsa onlarıda at.. Polisi arıyorsun kaçarkende şahısı eziyor karakterim. Kaza rolüne girmek istemesem o bölgeden size çarpar çarpmaz uzaklaşırdım, biraz mantıklı düşünelim. Tarafımca daha savunma gelmeyecek. İyi günler, iyi forumlar..
« Son Düzenleme: 10.09.2020 12:41 Jester »

#3 - 10.09.2020 15:22
Merhaba, gerekli incelemeler yapıldı.

Taksiyi süren karakterin olayla ezilen karaktere nazaran daha az ilgisi var gibi görünüyor. Aralarında kavga edenler diğer iki karakter. Bu bağlamda görüntüler, söylenenler ve savunmaların incelenmesi neticesinde cezai işlem için yeterli delil olduğunu görüyoruz, savunma yeterli bulundu.

Keyifli forumlar.