Konu: (04.09.2020) Denver Barrios OCC küfür, ic'yi occ'ye taşımak.  (Okunma sayısı 276 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.09.2020 15:32
@o1Kral

Merhaba, öncelikle iyi forumlar,

Konuya dahil olmak istemiyorum ama bir kaç söyleyip aradan çıkacağım.

Olayın en başına geleyim, Alvaro Morte karakteri başka bir karakterle "Jackals 13" birliğinde bulunuyordu. Ve, Jackals 13 birliğini kapattılar. Daha sonra, ben de kendim bir birlik kurmaya karar verdim. Alvaro Morte karakterinin daha önceki karakterini birliğime davet ettim, bir süre güzel geçtik. Dediğim birliği açtım(Dushku Organization). Daha sonra her küçük olayda @Scoobyuu 'nun kötü tavırlarıyla karşı karşıya kalıyordum. Bir süre sonra ben birlikten çıkarmadan, o birlikten çıktı. Buraya kadar bir sıkıntı bulunmamakta.

Daha sonra, yeniden açılan "Jackals 13"ün devamı olan "Duenos Del Sur" birliğine geçiş yaptı. Bunda da bir sorun yok. Sonra, Denver'ı birlik dc'me ekledim. Bunu o istedi, onu ekledim. Daha sonra ben de onların dc'sine girmek istedim, bunu istememin sebebi @pankek ve benim uzun zamandır hem ooc hem ic olarak dost olduğumuzdandır. Neyse, eklediler beni dc'lerine. Konuşmaya, sohbet etmeye başladım ki bir yanıt geldi; "Birlikle alakası olmayanlar yazmasın lütfen." bu yanıta güldüm, random attım. Daha sonra olayı büyüttü, herhangi bir küfürlü konuşma geçmedi ta ki; Scoobyu'nun bana dm'den mesaj atmasına kadar. Direk aileme küfür edecek sözler bulundu, direkt olarak engelledim. Discord konuşmaları kanıt niteliği taşımıyor, bunu biliyorum. Fakat, sen herkesin ailevi değerlerine küfür ederken insanların açığını araman hiç hoş değil, Alvaro. Bana attığın ailevi küfürleri silmen de, ayrı bi gülünç. Birazcık yaptıklarının arkasında dursana. Neyse, neyse...

İyi forumlar...

?

Lütfen özel konularınızı arkadaşlarınızla discord üzerinden konuşmaya devam edin. Burası Vice Roleplay forumunun oyuncu şikayetleri konusu. Kural belli, nizam belli, yaptığımız uyarılar belli, platformda yeni de değilsiniz.

Kanıtlar açık ve net, tüm oyuncular forum ya da oyundaki ortak nezaket kuralına uyum göstermeli. "OOC KÜFÜR MÜFÜR UMRUMDA DEĞİL ŞUAN" - O halde, aynı şekilde özürlerinizde bizim umrumuzda değil. Yaptığınız şey sadece karşınızdakine değil, yönetim ekibine direkt saygısızlık ve üslupsuzluk.

Denver Barrios karakteri OOC Küfür kapsamında caydırıcı bir cezai işlem görecek.

Bildirim için teşekkürler, keyifli forumlar.

« Son Düzenleme: 04.09.2020 15:35 Thorin »