Konu: [03.09.2020] Paul Carbone - Mix  (Okunma sayısı 244 defa)

#0 - 03.09.2020 21:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Smokey   Paul Carbone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.09.2020 - ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Mix
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: George adlı kişinin deaglesi gitmemesi için özel mesaj yoluyla "SİLAHI GÖMÜN" "KAÇSIN" tarzı söylemlerde bulunması.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ekran görüntülerinde her şey açık ve net belli zaten.

#1 - 03.09.2020 21:34
Bende olaya şahidim. Bu olayın olduğu esnada zaten chatlogda görüldüğü gibi tepkimi dile getirimişim. Şahıs bunu yazdıktan sonra,yerde baygın olan adam ne hikmetse bir anda fırladı ve silahını gömüp geri geldi.

#2 - 03.09.2020 21:37
Bu rolde bende vardım. Vidal ve Riccardo arkadaşımız ne hikmetse düşüyorlar, kalkıp RK'lı halde /b'den "gelin lan" deyip kendini bir savaşçı sanıp bizi yumruklamaya başlıyorlar. Bir silah çekildi diye yapmadığınız ihlal kalmadı.

#3 - 03.09.2020 21:39
Burada mix namına bir şey yok biraz daha yukarıya çıksa chat zaten pmden sordu arkadaş "Ne dedin" diye ben de o anda dediğimi dedim. Zaten önceki şikayetlere nazaran arkadaşların suçları belli. Haklı olduğumuz yerde suçlu çıkarmaya çıkarıyorlar, levelleri yetmediği halde il-legal role giriyorlar, + İl-legal oldukları halde Polisi arayıp şikayet ediyorlar.

#4 - 03.09.2020 21:40
Bu rolde bende vardım. Vidal ve Riccardo arkadaşımız ne hikmetse düşüyorlar, kalkıp RK'lı halde /b'den "gelin lan" deyip kendini bir savaşçı sanıp bizi yumruklamaya başlıyorlar. Bir silah çekildi diye yapmadığınız ihlal kalmadı.

Üstüne vazife olmayan şeylere karışma dostum benim, kanıtla ben kimseye /b den gelin lan demedim. Burada sana açılmış bir şikayet yok anlatabiliyor muyum? O izlediğin sıfırbir tarzı dizilere benzemez bu tarz şeyler. Kumarhanede dans etti lan bu dayı hadi vuralım kardeş hemen sıfır bir roleplaya dönüyorsunuz. Yapmayın arkadaşlar :)
Bunu diyen sen misin? Hood içinde Fear ihlali yapıpta sonra Lady Shalott içinde Troll yapan arkadaşınız.

#5 - 03.09.2020 21:40

Üstüne vazife olmayan şeylere karışma dostum benim, kanıtla ben kimseye /b den gelin lan demedim. Burada sana açılmış bir şikayet yok anlatabiliyor muyum? O izlediğin sıfırbir tarzı dizilere benzemez bu tarz şeyler. Kumarhanede dans etti lan bu dayı hadi vuralım kardeş hemen sıfır bir roleplaya dönüyorsunuz. Yapmayın arkadaşlar :)
Scaletta arkadaşımız yanıt atmış bende atayım dedim, ayrıca 01 sevmem, izlemem. /dance 14 çekse hadi eyvallah derim /dance 4 çekiyor striptiz sergiliyor arkadaşımız.

#6 - 03.09.2020 21:44
Burada mix namına bir şey yok biraz daha yukarıya çıksa chat zaten pmden sordu arkadaş "Ne dedin" diye ben de o anda dediğimi dedim. Zaten önceki şikayetlere nazaran arkadaşların suçları belli. Haklı olduğumuz yerde suçlu çıkarmaya çıkarıyorlar, levelleri yetmediği halde il-legal role giriyorlar, + İl-legal oldukları halde Polisi arayıp şikayet ediyorlar.

Dostum illegal role girdiğimin bir kanıtını gösterir misin? Nerede illegal rol yapmışlığım var? Benim karakterim tamamen VCPA'ya hazırlanıyor fakat siz gelip saldırıyorsunuz, buna karşılık olarak iki yumruk attık diye illegal rol yapmış mı oluyorum?
VCPA'ya hazırlanan karakter kumar oynuyor, "Anneni si**yim" diyor, insanları dövüyor. VCPD sizi en iyi aday gördü ve siz artık memursunuz, hemde Memur 3.

#7 - 04.09.2020 16:11
Merhabalar, bildirim için teşekkürler.

Tüm gerekli incelemeler yapıldı, somut, elle tutulur kanıt ve açık durumlara karşın yapılan -burada mix falan yok- ve benzeri düzeydeki savunmalar elbette ki geçersiz. Aynı şekilde şikayet altında karşı tarafın rollerinin hatalı olduğuna yönelik yaklaşımlarınızı oyuncu şikayeti açarak destekler ve bize bildirirseniz o konularda da inceleme yaparız.

Paul Carbone Mixing,
Vidal Alejandro hatalı /b kullanımı
Armando Rossi hatalı /b kullanımı

Kapsamlarında cezai işlemler görülecek, tekrarının görülmemesi temennimiz, iyi forumlar.