Konu: Kaza rolüne uymamak, yapmamak. 22.08.2020 19:59  (Okunma sayısı 300 defa)

#0 - 22.08.2020 20:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lavrentiy Praskovya @Lia
Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:08:2020 18:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Net bir yazısı yok ya da bulamadım.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile kaza yapıyoruz, hemen ardından motordan iniyor ve crack çekiyorum kişi Öldün sen tarzdına bir şeyler yazıyor rolü yapmadan basıp gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Ek açılmama yok.

#1 - 22.08.2020 21:36
Burada hastaneye gidiyordu, bence kızının hayatı senin hayatından daha önemli. IC rolünü yaparak devam edebilirdin PM atmak yerine.

#2 - 22.08.2020 21:38
:D?

Crack çekmeden, direkt olarak motorunun yanına gittiğin için rolü yapmacağını düşündüm, "Polisi arayalım" cümlesini kurunca bir şey olmacağını düşündüm çünkü o sırada hızlıyım ve sen motorlusun. Kaskın yok, ters şeritdesin. Orada acil bir role gidiyorum ve ben seni tanıyorum, sende beni. Bunu anlayıp saygı gösterip yada gülüp geçmek yerine şikayet açmışsın, kendini belli etmişsin. Bana kin tutmayı bırakın size dostça yaklaştıkça ateşle geliyorsunuz.

IC olarak kızım hastaneye kaldırıldı, IC olarak başbakan olsan bile ben seni umursamayıp oradan giderdim ki, hata zaten sende. Ters şeritden geliyorsun.

Şimdi gelelim role.

Eğer orada kaza rolü yapsaydık - mantıken - senin orada ölmen gerekirdi, NRG sürüyorsun, hızlısın, kaskın yok ve bende hızlıyım. Sen bu durumda "polisi arayalım mı?" gibi bir cümle kurabiliyorsan...
Zaten oradan Eeee sen öldün diye bir cümle kuruyorum, senin rollerin zedelenmesin diye bir şey yapmışım ve karşılığında bunu alıyorum.

#3 - 23.08.2020 00:09
Benim sana kin tutmak gibi ne amacım olabilir? Ayrıca Serentiy, bu konuda senin bir alakan yok yorum yapmamalısın.

Benim atığım tarih ve saate bakarsak 18:59. Senin attığın tarih ve saate bakarsak 19:13 12 Dakika da mı hastaneye gidiyorsun? Ayrıca kızım IC hastaneye kaldırıldı diyorsun ama IC de yaptığın rol nedense çok farklı hiç kızı hastaneye kaldrılmış gibi değil. "Hemen Bum bum buci buci"
Bir insanın kızı hastaneye kaldırılacak ve bu şekilde makara falan yapacak. Biraz garip... Konuyu yönetime bırakalım biz.

#4 - 23.08.2020 00:24
Sohbeti oku, çoğu şey bitmiş. Rolün başlangıcını ss almadım orada şansa aldığım bir ss bulunuyor. Serenity'nin yazma sebebi ise onun çağırsına gidiyorum, rolde o da bulunuyor. Buci buci yazma sebebim ise sen o kaza sonrası konuşabiliyorsan demek ki ortada bir az daha olsa troll mevcut, yazdığın cümle ise ayrı bir şey.

#5 - 23.08.2020 20:15
30 kmh ile kaza yaptığım zaman konuşamıyor muyum?

#6 - 23.08.2020 22:41
30 kmh ile kaza yaptığım zaman konuşamıyor muyum?
Emin ol 30 km/h ile çarpsan motordan bile düşmezsin ki konu bu değil. Kızının hayatı senden daha önemli olduğu için gitmiş bu kadar basit. Uzatmanın anlamı ne anlamıyorum.

#7 - 24.08.2020 01:30
Serenity konunun senin ile alakası olmadığı halde yazıyorsun. Moderatöre rapor edeceğim. Ayrıca tarih ve saate bakar yönetim.

#8 - 24.08.2020 18:54
Merhaba, incelendi.

"Kaza rolü yok bir şey yok neyse" yazmak yerine "Lütfen role devam edin, aksi halde şikayet açmak zorundayım." yazabilirdiniz çünkü böyle bir konuya şikayet açacak kadar ince düşünceliyseniz tavrınız da bu yönde olmalıydı. Eğer bunu yapsaydınız, bu sayede platform içerisinde önem verdiğimiz hoşgörüyü yerine getirmiş olurdunuz ve karşı taraf buna rağmen devam ediyorsa cezai işlem yapılabilirdi.  Siz "neyse" dedikten sonra şikayet açıyorsunuz.

Herhangi bir cezai işlem uygulanmayacak, iyi forumlar.