Konu: [22/08/2020 Giorgi Sulamonvski] DM - OOC Kin - Emotesiz Silah Kullanımı  (Okunma sayısı 402 defa)

#0 - 22.08.2020 01:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Giorgi Sulamonvski @RotasızKaptan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Chedion @Reich

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde görülüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

OOC KIN

Emotesiz Silah Kullanımı x2

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov ile aktif bir savaş halindeydik ve kendisi şu anda Kasparov birliğine dahil, aşağıda attığım video Ayın 19'una ait bir video ve orada Kasparov birliğindeyken Emma Wallen adlı birlik üyeme kendisi sıkıyor. Kasparov ile PK savaşına giriş yaptık ve @vatansever @bakhtiyar ikilisiyle discord üzerinden PK savaşı anlaşması yaparken PK savaşı başlayana kadar ateşkes ilan ettik. Bu gece de Clan del Suarez bize sıktı ve Clan del Suarez sıkarken bir baktık Giorgi Sulamonvski de sıkıyor, aynı şekilde kendisinin profilinden de kontrol ettim sırf bize sıkmak için Clan del Suarez birliğine dahil olmuş, bize sıktıktan sonra birlikten ayrılıp tekrardan Kasparov birliğine dahil olmuş.(loglardan net bir şekilde anlaşılır, kör olmadığım için panelden hangi birliğe girdiğini görebildim.) Bu kinin sebebi nedir veya roleplay oynadığımızın neden farkında değilsiniz? Durduk yerde bölgemde emotesuz bir şekilde ateş alıyorum ve buna Kasparov birliğinden bir tane DM'ci dahil, gerçekten role bile girmediğim adamın(kaldı ki rol yapmadığı belli, sadece birilerine sıkmak için oyuna giriyor) gelip bana her birlikle sürtüşme yaşadığımda sıkması nasıl bir saçmalıktır? Rica ediyorum bunun bir oyun olduğunu unutmayın, rica ediyorum şu saçmalıklara son verin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kasparov birliğindeyken, 19/08/2020: GösterGizle

Clan del Suarez bize sıkarken, Kasparov'la ateşkesimiz var: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yasaklanmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 22.08.2020 02:03 metefetamin »

#1 - 22.08.2020 02:06
 Şahitliğimi onaylıyorum. go cw?

#2 - 22.08.2020 03:26
Dostum iyi geceler,

Spoiler: GösterGizle
-OOC Kin-

İlk öncelikle sana karşı olan bir OOC kinim yoktur ve seni tanımıyorum, seninle sunucu başlangıcından beri ilk karşılaşmamız öyle de düşünüyorsan kusura bakma tesadüf eseridir. Çünkü o iki kanıtta da ismin geçmiyor, bunu şahsi değilde birliğine karşı kin olarak görüyorsan yanılıyorsun, işin aslı üçüncü savunmada detaylı bir şekilde açıkladım. Farkettim ki bu konuda sana karşı bir rahatsızlık vermişim bunu bilmeyerek yaptım böyle bir algı oluşturduğumdan dolayı kusura bakmayın. Sizinle bir kaç rol yapsam seversiniz aslında beni. :D

Emotesiz Silah Kullanımı

Dostum aktif bir savaşa girerken motordaydım, bütün Clan del Suarez birliği emote verdi fakat ben çatışmanın adrenaline kapılarak emoteyi vermeyi bir anlık unuttum, insanlık hali olabilir, ama emoteyi kopyalamıştım direkt olarak ateş ettiğimiz için bir anlık unutkanlıkla emote veremedim.

DM

DM konusuna da geleceksek Kasparov ve Clan del Suarez'in bir ilgisi yoktur, Kasparov birliğinden tartışarak çıkış yaptım sonra eski birliğim Clan del Suarez'e geri döndüm orada rol yaparken çatışma olacağını söylediler, herkesi topladılar bende gittim. Herhangi bir sürekli DM kovalama bir amacım yoktu, birlikte belli kişiler gitti diye gittim. Ateş ettikten sonra discord üzerinden Kasparov birliğiyle konuştuk, aramızdaki olayı düzelttik, Clan de Suarez'deki arkadaşlarıma anlaşıp çıkış yaptım. Fakat bir ihlal söz konusudur burada 12 saat birlik bekleme kuralını ihlal etmiş durumdayım ve bunun cezasını kabul ediyorum.

Ek olarak: Bunca dikkatinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum, iyi geceler.

#3 - 22.08.2020 03:38
Loglar kontrol edilirse ne zaman Clan del Suarez birliğine giriş yaptığın ve ne zaman çıkış yapıp Kasparov birliğine tekrar giriş yaptığın anlaşılacaktır. Umarım es geçilmeyip loglar kontrol edilir. Buradan da sadece çatışma için girip girmediğini anlamış oluruz.

Motordaki emote olayına gelecek olursak, orada emote vermemişsin evet ve ek olarak Adalia karakterine sıkarken de emote vermemişsin, birincide insanlık hali desek eyvallah olur desek de insanlık hali ikinci kez unutursan problem.

Savunma için teşekkürler, yetkili kararı beklenebilir.

#4 - 22.08.2020 03:41
Ben teşekkür ederim, bu ilgi alakanızdan dolayı.

#5 - 22.08.2020 13:00
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 24.08.2020 20:11
Merhabalar, incelendi.

Giorgi Sulamonvski karakteri emotesiz silah kullanımı ve birlik kural ihlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayetteki iyimser ve açıklayıcı tavır için ise teşekkürler, iyi forumlar.