Konu: [21.08.2020-Birden fazla kişi] FearRP ,Non-RP  (Okunma sayısı 344 defa)

#0 - 21.08.2020 20:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Allen Clayton @h4rly  Kareem Gaulden  @karma

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kingpin üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.08.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-rp+Non-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay basit ve net,Kingpin mahallesine misilleme için gidiyorum ve silahımı çıkartıp üstlerine koşuyorum ve 2 kişi üstüme koşup yumruklarıyla beni düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  
Ek açıklamalar(varsa): Umarım ceza alırlar.

« Son Düzenleme: 21.08.2020 21:18 Cobblestoned »

#1 - 22.08.2020 02:07
Öncelikle merhaba, konuyla alakalı yazıyı ben yazacağım, savunma demiyorum çünkü savunulacak bir durum söz konusu değil. Buradaki ilk hata, hood onaylı bir birlik bölgesini tek başına basman. Kurallar, açıkça belirtiyor ki bunu yapmak için toplam 5 kişi gerekmekte. İkinci olarak, SS'lerinden görüldüğü üzere /arac bagaj ile silah almak dışında herhangi bir emote yapmıyorsun, bu da oraya rol yapma amacı güderek gelmediğini kanıtlar nitelikte. Üçüncü olarak; olay olduğunda bölgede kalabalıktık, gerçekçi düşün, pompalı tüfekle bir kişi vurulduğunda olay yerindeki diğer kişiler pompalı tüfekli kişiyi linç eder ki burada da gerçekleşmişi gözüküyor. Diyeceklerim bu kadar, sunucu kurallarını daha yakından takip ederek rol yapma amacı güttüğün zaman tekrardan rol yapmayı dilerim.
Şahısa toplu olarak saldırdık saldıran isimler olarak , Daddy Dawn , Lenard Lamar , Allen Clayton , Kareem Gaulden , Jamal Nashar.
Dia Dalmar.örnek gösterilebilir.

#2 - 22.08.2020 02:58
İyide bu rolleri birlik liderin olan kişiyle OOC anlaşıp yapiyoruz  ki?
Ek olarak size bildigin uzere sabahin en erken veya ecenin cok gec  saatlerınde sıkıyoruz ki karşı atak yemeyelum , O günde tam 10 dakika boyunca mahallenin boşalmasını bekledim ve 3 kişi olduğunuz anda mahallenize sıkmak için hazırlandım, Olay sonrasi arkadaşların mahalleye toplandı .

#3 - 22.08.2020 03:02
En sonda birlik arkadaşlarım ile ortak bir karar alip kingpinin hem sayica hem güç olarak üstte olduğun için sıkmamaya karar verdik.

Kareem karakteri faction hooperlik bile yapsa goz ardi edip seninle rol yapmaya çalıştım, rol amacın yok demek biraz üzücü

#4 - 23.08.2020 10:49
On kişinin olduğu çeteci bi mahalleye pompalıyla tek başına gitmek ilginç..

#5 - 23.08.2020 22:12
Orası bir çeteci mahalle evet ama kişinin az olduğu zamanlar da olacak, sabah saatleri gibi. Zaten sizinle ooc bir şekilde bu konuda anlaştık diye biliyorum saldırma iznimiz var.

#6 - 24.08.2020 10:06
Orası bir çeteci mahalle evet ama kişinin az olduğu zamanlar da olacak, sabah saatleri gibi. Zaten sizinle ooc bir şekilde bu konuda anlaştık diye biliyorum saldırma iznimiz var.
tabii ki saldırın fakat üç beş kişinin olduğu bir yere tek başına pompalıyla gitmek ilginç sanırsam

#7 - 24.08.2020 19:01
Merhabalar, onaylı hood bölgesine tek başınıza giriş yapmanız kendi yaptığınız FearRP ihlali, bu bağlamda yapılan rol uygun değil, geçersiz kılıyoruz.

Rol zaten gerçekçi bir hit rolü değil TDM sunucusu gibi araçtan inip silah çekip dalıyorsunuz öncesi yok sonrası yok neden yaptığınızı açıklamamışsınız, hiç bir şey ortada değil. Bu gibi rollerde kendinizi açıklamadan böyle devam ederseniz tekrarında Deathmatching kapsamında değerlendirilir.

Cezai işlem uygulanması gereken bir durum yukarıdaki açıklamaların neticesinde mevcut değil, iyi forumlar.