Konu: 24.08.2020 | Eric Watson-Katty Chase OOC Küfür  (Okunma sayısı 147 defa)

#0 - 24.08.2020 04:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Katty_Chase ( @  meliherdm67 ) & Eric_Watson ( @ fireman0141  )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.08.2020 03:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alınan oyun için görüntüde de gözüktüğü gibi gece saatlerinde Jefferson Motel'de karakterimi afk bırakmıştım. Aralıklarla oyuna baktığım sırada Katty Chase ve Eric Watson'un OOC kanaldan ettiği küfürleri gördüm, Eric Watson'a pm atıp hatası söylediğimde ise gayet rahat ve umursamaz bir tavır ile geri dönüş aldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Normalde bu tarz ufak şeylere takılmam ama şahısların sanki sadece sunucuda o anda onlar varmış gibi gelip aktif bir motelde birileri var mı yok mu diye düşünmeden böyle konuşmaları rahatsız edici.

#1 - 24.08.2020 08:38
Savunma: Öncelikle iyi günler, kısaca özetlemek gerekirse durumu oyun içi motele girince kapıların kapalı olduğunu gördüğüm için böyle bir tepki verdim tepkim doğru değil farkındayım burada savunulacak bir şey yok ama savunmak istediğim yer şikayet oluşturan kişinin ek açıklaması, kesinlikle bu attığım pm'de umursamazlık, takmamazlık, veya kural tanımamazlık yoktur, burada olan kişi bu arada uyarısını yaptı ve şikayet oluşturdu en doğrusunu yaptı. Benim pm'de söylemek istediğim jail yiyebilirsin dedi yönetici, admin, yetkili vs. görürse bende buna karşın sıkıntı yok kanka dedim bu tepkim dediğim gibi unsurlar belirtmemektedir uyarı,hapis gibi cezalar  verilebilir bu normaldir hata cezasız kalmamalıdır. iyi günler.

#2 - 24.08.2020 14:26
@fireman0141 | Şikayete yanıp verip hatanı anladığın için teşekkür ediyorum. Fakat o "umursamazlık" olayına bir açıklık getirmek gerekirse. Biliyorsun ki Vice-RP'de oynadığın süre boyunca yediğin jailler karakterini olumsuz yönde etkileyebilir. Bunun bir çok örneği var, VCPD kadrosuna veya farklı bir legal birliğe girerken jail geçmişine bakılması gibi. Kısacası yediğin bir jail aktif oynadığın karakterini olumsuz yönlerde etkiler. Bunları düşündüğümüz zaman, hatanı anlaman gerçekten de güzel bir şey.

Savunma: Öncelikle iyi günler, kısaca özetlemek gerekirse durumu oyun içi motele girince kapıların kapalı olduğunu gördüğüm için böyle bir tepki verdim tepkim doğru değil farkındayım burada savunulacak bir şey yok ama savunmak istediğim yer şikayet oluşturan kişinin ek açıklaması, kesinlikle bu attığım pm'de umursamazlık, takmamazlık, veya kural tanımamazlık yoktur, burada olan kişi bu arada uyarısını yaptı ve şikayet oluşturdu en doğrusunu yaptı. Benim pm'de söylemek istediğim jail yiyebilirsin dedi yönetici, admin, yetkili vs. görürse bende buna karşın sıkıntı yok kanka dedim bu tepkim dediğim gibi unsurlar belirtmemektedir uyarı,hapis gibi cezalar  verilebilir bu normaldir hata cezasız kalmamalıdır. iyi günler.

Fakat, bana göre "Sıkıntı yok kanka" dediğin zaman bile burada olay üst taraftaki açıklamama geliyor. Sıkıntı yok diyorsun, karakterinin OOC geçmişini düşünmüyorsun, jailler umrunda değil daha doğrusu jail yemen umrunda değil. Rahat bir tavır yani.

#3 - 24.08.2020 19:04
Kendi aralarında PM'den konuşmak yerine /b kanalıdnan konuşmaları yaptıkları bir hata evet, fakat bu tolere edilebilecek bir durum, tekrarının olmaması dileğimiz.