Konu: [16.08.2020] Patrick Pittman - DM ve Brawl Kural İhlali  (Okunma sayısı 493 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2020 01:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Patrick Pittman @Oggy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Howard Powell @Rifleman Jeremy Lynch @Ulfric

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.08.2020 - 21:00 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

23-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi birlik yetkilim olan Jeremy ile bir sorun yaşamış (yaşanan sorun, birlik üyem olan Danny'in Idle'dan Elegy'i ile yanlayarak geçmesi sonrasında kişilerin savurduğu küfürlere dayanamayıp karşılık olarak küfür etmesi ve sonrasında Danny'in dayak yiyip Jeremy'e söylemesi,  Jeremy'in bir süre sonra Patrick'i bulup Patrick'i arabadan atması, Patrick arabadan atıldıktan sonra silah çekiyor ve birlik üyelerim silaha karşı fear yapıp o bölgeden uzaklaşıyor) ve bu sorunu çözmek adına kendisiyle bir buluşmaya gidiyorum ve buluşmada bir anlaşmaya varıyoruz. İşleri genel olarak dostlukla çözmeye yanaştığım için ve sırf böyle saçma bir olay için savaş başlatmayacağım için, anlaşma "Patrick ve Jeremy dövüşsün, birbirleriyle aralarındaki olan sinirini bu şekilde dışarı çıkartsın ve sorun kapansın." bu şekildeydi. Anlaşmaya göre Jeremy'i bölgeye çağırıyorum ve Patrick, Jeremy'i gördüğü anda Jeremy'e dalıyor. Jeremy, Patrick'i sistemsel olarak düşürüyor. Patrick, yaralı süresi bittiği anda emote verip bir anda Jeremy'e sıkıyor. Sonrasında ise arabaya biniyor, arabaya bindiği esnada "Tanrıya dua et Patt." diyorum ve bölgeden uzaklaşıyor, 1 dakika geçtikten sonra koşarak tekrar geliyor ve bana da sıkıp "Mevzu başlasın." diyor. Rolden 10 dakika sonra Layton Adams bana rol iptali için mesaj attı, rolün mantıksız olduğunu ve Patrick'in alkollü olduğunu dile getirdi. Anlayışla karşılayıp rolün iptal olmasını onayladım, fakat gecesinde kendisinin o iptal olan rolün ekran görüntüsünü birlik tanıtımından paylaştığını görüyorum, çok da alkollü olduğu inandırıcı gelmemeye başladı, alkollü olsa bile yapılan şey bir ihlal ve ben artık hiçbir ihlale göz yummayacağımı belirtmek isterim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kendisi daha önceki Ortega Ruales karakterinde bu tip olayların benzeri bir durumundan dolayı ceza almıştı. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 17.08.2020 01:47 metefetamin »

#1 - 17.08.2020 01:46
Şahitliğimi onaylıyorum, mantık sınırlarını aşan bir rol.

#2 - 17.08.2020 01:50
Selam genç takımı, olabiritesi olabilecek şeyler. Eski sicilimin de ortaya konulması boş iş.

Şunu şöyle bırakıyorum, son attığım SS'i kaldırmadığım için açtığını da biliyorum. Bir de güllü'den ödüm kopuyor parçasını iletiyorum. Olduysa ihlalimiz, ne diyelim. Hataydı. Sevgiler, saygılar. Sinirlenip, kızılacak bir şey yok. Normal şartlarda yapmayacağımı herkes bilir, günü problemli geçirmişimdir. Sorun dile getirilmiş, anlaşılmış. Onaylar verilmiş.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 17.08.2020 01:55 Oggy »

#3 - 17.08.2020 01:54
Zayıf yönümüzü arayan, sorun çıkmaması için sürekli temiz kalpliliğimizi kullandığımız halde absürt şekilde kışkırtan insanlar platformda fazlasıyla çoğalmaya başladı ve bunun sadece sana yönelik bir şey olmadığını belirtmek istiyorum.

Güllü dinlemeyi sevmem, fakat ilettiğin için teşekkür ederim.

Sunucunun kuruluşundan beri varsın, ihlallerin neler olup olmadığını iyi bilirsin, buna rağmen ihlal yapıyor olman beni derinden üzüyor sadece. Savunman için ve hoş karşıladığın için teşekkürler. Yetkili kararı beklenebilir.

Alıntı
Anlayışla karşılayıp rolün iptal olmasını onayladım, fakat gecesinde kendisinin o iptal olan rolün ekran görüntüsünü birlik tanıtımından paylaştığını görüyorum, çok da alkollü olduğu inandırıcı gelmemeye başladı, alkollü olsa bile yapılan şey bir ihlal ve ben artık hiçbir ihlale göz yummayacağımı belirtmek isterim.

#4 - 17.08.2020 01:58
Öyle diyelim öyle olsun çiçek dostum, haklısındır.
Alıntı
Anlayışla karşılayıp rolün iptal olmasını onayladım, fakat gecesinde kendisinin o iptal olan rolün ekran görüntüsünü birlik tanıtımından paylaştığını görüyorum, çok da alkollü olduğu inandırıcı gelmemeye başladı, alkollü olsa bile yapılan şey bir ihlal ve ben artık hiçbir ihlale göz yummayacağımı belirtmek isterim.

#5 - 17.08.2020 03:28
şahitliğimi onaylamayı unutmuşum beyler, onaylıyorum şu an

#6 - 17.08.2020 23:51
Konuştuk anlaştık, tarafımızca bir problem kalmadı. Şikayeti geri çekiyorum.

#7 - 18.08.2020 08:44
Merhaba, karşılıklı anlaşılma üzerine K&A.