Konu: (17.08.2020) Sidor Kolpacanoc,Buddy Federico DM+Trolling+İl-legal kural ihlali.  (Okunma sayısı 235 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2020 18:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sidor Kolpacanoc,Buddy Federico Forum adları: @Woskeyp, @FurkanBasqan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Saul Varela Forum adı: @Cross

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:58,17:13 arası

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: beyaz bir elegy önümde durdu içinde Sidor Kolpacanoc,Buddy Federico karakter'leri bulunuyordu daha sonra,
selam vesaire verdiler normal şekilde selamımı verdim bende onlara, ardından Sidor Kolpacanoc laubali şeklide konuşmaya başladı ve /me'den Alvaro'nun kelini öper tarzında söylemlerde bulundu,
bende ne yapıyorsun tarzında lafa girdim, ardından dudaklarına yapışıyım mı gibi şeyler söyledi,
ardından ne saçmalıyorsun gibisinden şeyler söyledim ve gerçekten /me Alvaro'nun dudklarına yapışır yazdı, ve ardından karakterim /me Sağ elini yumruk yapar ve adama
girişir yazdım ve dövmeye başladım Sidor Kolpacanoc'u, tabiki Buddy Federico boş durmuyordu olay başladığından beri aşşalayıcı tarzda konuşuyordu (Bütün konuşmayı ss
alıcaktım fakat bana tam  daldıkları sırada oyunum crash) yedi ardından beni dövdüler ve yere düştüm ve 'Pm'den rol iptali
istedim fakat (Sidor Kolpacanoc olmsuz karşıladı), çünkü rolün bir amacı yoktu aşırı saçmaydı ve asıl konuya gelicem Dm atmaları Buddy Federico olaydan 5 dakika sonra yine aynı yere gelip shotgun ile beni vurdu
vurmaları'nı gerektirecek hiçbir amaç yoktu bence buda bariz Dm'ye giriyor -Buddy Federico ile rol iptali yapmak istedim fakat daha sonra olayda birsürü kişi geçtiği
için iptal söz konusu olamaz herkes tarafından onaylanması gerekir'di (Eğer iptal yaptığım kısmı savunması olarak ss atarsa diye benim savunmam) ve arabası ile Buddy Federico
sürekli trollercesine karakterime çarpıyordu.Ve galiba şahısların birliği yoktu buda demek oluyor ki bir birlikte olmayan karakterler il-legal yapamaz
fakat gelip shotgun ile vuruyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/eDdP7L (Araba ile üstümden geçtikleri kısım) https://hizliresim.com/K8guyW (Emote'ler olayı açıklıyor) https://hizliresim.com/7ItflI (Rol iptali istedim fakat olmusuz aldığım kısım)

Ek açıklamalar(varsa): Sadece, dm attığı kısmı ve -arabası ile ezdiği (Trollediği) kısmı var kanıtlarımda dediğim gibi Kelini öper, dudaklarına yapışır kısmı crash yediğim için alamadım, onu şahitim doğrultusunda ispatlıyacam.
« Son Düzenleme: 18.08.2020 00:00 Scoobyuu »

#1 - 17.08.2020 18:41
Şahitliğimi onaylıyorum, El Corona'da rol yapıyoruz, tanıtımımız onay sürecinde, Alvaro'da bizimle rol sergileyen bir başka isim. Role giriştiğimde kavga ediyorlardı, ayrılın vs. dedim, bana da vurdular ve dahil oldum. Daha sonra IC özür dilediler, el sıkıştık vs. bir tanesi hala absürt haraketler sergilemeye devam ediyordu, bağırarak küfür etmeye vs. Trolling yaptıklarından karşılık vermedim. Her neyse özür dileyip gittiler, rol yapmaya devam ediyorduk ve Alvaro'nun attığı SS'te görüldüğü gibi ateş ettiler. Şahıslar sivil, il-legal karakter değiller ve ateş etmeleri için bir sebep göremiyorum. Tamamen Troll üzerine kurulmuş karakterler.
İyi forumlar.

#2 - 17.08.2020 18:45
@Woskeyp, @FurkanBasqan, savunmalar bekleniyor.

#3 - 18.08.2020 14:25
Küçük bir brawl rolü yaptım fakat DM ve Troll adı altında şikayet açılmış, silah bile kullanmadım sadece brawl attım. İlk saldıran taraf bile biz değiliz.

#4 - 18.08.2020 14:46
Buddy_Federico adına konuşuyorum şahısların yanına gittik ve konuşmaya başladık. Bilinmedik bir sebepten kavga çıktı ve bizi vurmaya başladılar. Daha sonra özür dilemeye gittik, aynı tavırla karşıladılar, aynı tavırla karşıladıkları için karakterim muhtemel bir şekilde kışkırtıldı, silah tuttuğumuzda ise Fear RP yapmadılar mecburen sıkmak zorunda kaldım. Özür dilediğimizde olayı kapatsaydı öyle bir şey yapmayacaktık. Olayı OOC'den halletmeye çalıştı ve bende tamam dedim sonradan rol iptalı yaptık ama şikayet açılmış daha yeni görüyorum. Kişi üstünlüğümüze rağmen Fear RP yapılmadığınıda söylemek istiyorum. İllegal kural ihlaline gelirsek daha yeni o politikayı gördüm. O konuda açıklayabileceğim bir şey yok.

#5 - 18.08.2020 15:42
Dostum normal şekilde konuşmadınız birkere lütfen yalan konuşma, ayrıca fear rp demişsin fear rplik bir durum yoktu aniden beklemediğim bir anda sıktınız, (Konuşmak için fırsat vermediniz) normal konuşma yerine gelirsek sence adamın kelini sıvazlar, dudaklarına yapışır, seni öpeyim mi? gibi söylemler normal konuşma mı ayrıca araba ile sürekli gelip ezmene ne demeli? buna bir açıklaman vardır umarım tamamen troll üzerine oynuyorsunuz bence oyunu ve arkadaşın bugün (Hile)
sebebi ile sunucudan yasaklandı artık şikayet tamamen senin üzerine kalmış oldu.

#6 - 18.08.2020 15:48
Ayrıca sizin Fear-RP yapmanız lazım, sonuçta latin mahallesine geliyorsunuz etrafınız latinler ile dolu ve laubali şekilde konuşuyorsunuz sence mantıklı mı bu durum?

#7 - 18.08.2020 15:53
Buddy_Federico adına konuşuyorum şahısların yanına gittik ve konuşmaya başladık. Bilinmedik bir sebepten kavga çıktı ve bizi vurmaya başladılar. Daha sonra özür dilemeye gittik, aynı tavırla karşıladılar, aynı tavırla karşıladıkları için karakterim muhtemel bir şekilde kışkırtıldı, silah tuttuğumuzda ise Fear RP yapmadılar mecburen sıkmak zorunda kaldım. Özür dilediğimizde olayı kapatsaydı öyle bir şey yapmayacaktık. Olayı OOC'den halletmeye çalıştı ve bende tamam dedim sonradan rol iptalı yaptık ama şikayet açılmış daha yeni görüyorum. Kişi üstünlüğümüze rağmen Fear RP yapılmadığınıda söylemek istiyorum. İllegal kural ihlaline gelirsek daha yeni o politikayı gördüm. O konuda açıklayabileceğim bir şey yok.

Konuşmadınız absürt ve toxic davranışlar sergilediniz, tamamen Trolling'ten ibaret bi' roldü. Alvaro'yu öpmeye çalışmanız vs. sonucu Brawl çıktı, dediğim gibi buraya kadar sorun yok. Özür dilediğinizde olumlu karşılık verdim, el sıkıştık fakat Cole hala küfür etmeye devam ediyordu. Görüşürüz dedik ve gittiniz, ardından ateş ettiniz. Silah çekip beklemedin ki Fear-RP yapalım. Direk Alvaro'yu yaralıya düşürdünüz, ben ise AFK'ydım. Fear-RP'lik bir durum yok.
 :) :)

#8 - 18.08.2020 16:04
Sidor Kolpacanoc hile kullanımından yasaklı, Buddy Federico DM üzerinden işlem görecek. DM yapmak için yer aramayın.